eşya depolama
Öne Çıkanlar Sömestr

Ak Parti'de Şok Ayrılık!

Ak Parti’de 2 milletvekili adaylıktan çekildiğini açıkladı.. Diyarbakır 6. sıra adayı Abdurrahman Kurt ile Batman’da 2. sıra adayı olan Mehmet Emin Ekmen, milletvekili adaylığından çekildi..

 

Ak Parti’nin Diyarbakır 6. sıra adayı Abdurrahman Kurt ile Batman 2. sıra adayı Mehmet Emin Ekmen, milletvekili adaylığından çekildiklerini ifade ettiler.

 

AK Parti Batman Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, adaylıktan çekildiğini sosyal medya hesabı Twitter üzerinden hayranları ile paylaştı. Mehmet Emin Ekmen sosyal medya hesabı Twitter üzerinden gönderdiği mesajda “Batman’ın coğrafi ve siyasi olarak daha da ileriye gitmesine fırsat vermek için 2. sıra adaylığından çekildiğimi açıklıyorum..” ifadelerine yer verdi.

 

Diyarbakır 6. sıra adayı Abdurrahman Kurt ise Twitter üzerinden gönderdiği mesaj ile adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.