eşya depolama
Öne Çıkanlar mahkum 9 uncu bölüm popeyes şikayet yağmur Sömestr 2022 asgari ücret brüt

CHP'den çocuk hakları için yasa teklifi
 CHP'den çocuk hakları için yasa teklifi

CHP tarafından her geçen gün farklı bir olay çıkıyor veya çıkartılıyor. Şimdi ise CHP tarafından; ''Çocuk haklarına yönelik düzenleme yapılması'' isteği geldi.
CHP'nin Adana Milletvekili olan Elif Doğan yeni bir yasa için ''yola koyuldum'' sözlerini söyledi. CHP tarafından milletvekili olarak seçilen Elif Doğan; ''Çocuk haklarının uluslararası sözleşmelere göre düzenlenmesi gerekiyor. Uygunluğu izlenmesi için komisyonu kurulması gerekiyor.'' Dedi. Buna binayen böyle bir şey için meclise yasa teklifi sunuldu.

TBMM başkanlığına sunulan bu yasa içerisinde çocuk haklarına yönelik bazı değişiklikler ve bilgiler yer alıyordu. Çocuklara yönelik alınacak önlemler ve çocukların daha üst refah seviyesi içerisinde yaşaması için bazı şartlar ve kurallar yer alıyordu. Bunun için yasa hazırlanıldı ve TBMM'nin başkanlığına sunuldu. Şuanda ise

TBMM tarafından yeni bir komisyon kurulması gerekiyor. TBMM eğer bu komisyonu kurarsa Türkiye'de çocuklar hakkında olan yasalarda büyük değişiklikler yapılacak ve çocuklar hakkında olan yasa tek bir başlık halinde değil daha geniş bir ortam içerisinde düzenlenecek ve bu şekilde seyirini devam ettirecek.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.