eşya depolama

HDP’li  Bakanlar  Akredite uygulamasını kaldırdı.
 HDP’nin Kalkınma Bakanı Müslüm Doğan ve  Avrupa Birliği Bakanı Ali Haydar Konca, bugün gerçekleştireceği basın toplantısı öncesi bir ilke imza atarak, akreditasyon uygulamasını kaldırdı. 

Muhalif basına dönük uygulanan ambargo da kaldırılmış oldu.

Geçici seçim hükümetinde yer alan HDP'li bakanlar Müslüm Doğan ve Ali Haydar Konca, bakanlık düzeyinde basına dönük akredite uygulamasını kaldırdı. Müslüm Doğan ve Ali Haydar Kanca’nın bugün bakanlık binalarında gerçekleştireceği toplantıda akreditasyon uygulaması, bakanlık düzeyinde ilk kez gerçekleştirmeyecek. Böylece yıllardır bakanlıklar düzeyinde muhalif basına dönük uygulanan ambargo da kaldırılmış oldu. 
Doğan ve Konca'nın bugün bakanlık binalarında gerçekleştireceği basın toplantılarını daha önce hiçbir şekilde alınmayan muhalif basın, akredite uygulamasının kaldırılmasıyla birlikte toplantı ve açıklamaları takip edebilecek. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.