eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet mahkum 9 uncu bölüm yağmur covid-19 Sömestr

Kılıçdaroğlu çözüm süreci için FLAŞ açıklamalarda bulundu: Muhatabımız HDP'dir!
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu çözüm süreciyle alakalı şok edecek FLAŞ bir çıkış yaptı. Bu sorunu biz çözeriz diyen Kılıçdaroğlu süreçte muhataplarının halkoyuyla seçilmiş HDP olacağını söyledi.

Bu sorunu CHP çözer!

Kılıçdaroğlu “PKK'yı bilemem. Ama bu sorun çözülebilir. Bu sorunu ancak ve ancak CHP çözer. Bakın biz bir yöntem üzerinde Meclis'te uzlaşma komisyonu kurulacak dedik, her parti eşit sayıda milletvekili verecek. Bunu MHP kabul etmedi, AKP olmaz dedi. Ama bunun yasasını çıkaracağız. Türkiye'nin en temel sorunu bu Meclis'te çözülmeyecekse sizin parlamentoda ne işiniz var. Aylık almak için mi geliyorsunuz parlamentoya. Emin olun bütün şehit yakınlarına şikayet ederiz. Onun dışında biz parlamentoda uzlaşma komisyonuna paralel çalışacak bir akil adamlar heyeti olsun dedik. Eş güdüm içinde çalışsınlar dedik. Biz 27 tane de kanun teklifi verdik, bu sorunu çözmek için. Dolayısıyla bu sorun çözülmez değil. Bakın biz muhalefet partisiyiz. IRA sorunu nasıl çözüldü, biz oraya milletvekili arkadaşlarımızı gönderdik. Yine benzer olayların yaşandığı ülkelerde sorun nasıl çözüldü milletvekili arkadaşlarımızı gönderdik. Bu sorun nasıl çözüldü acaba, biz de benzerinden yararlanabilir miyiz diye. Bütün bunları, alt yapısını o tartışmalardan, oradan elde ettiğimiz bilgilerden, gözlemlerden alıp, süzüp kendi ülkemizin koşullarına uygun böyle bir tablo ortaya çıkardık.” dedi.

Muhatabımız HDP

Kılıçdaroğlu “HDP parlamentoda, parlamentoda olmalı. Sorunun çözümünde bizim meşru muhatabımız HDP olmalı. Hayır, meşru muhatabınız vardır, halkın oyuyla seçilmiş gelmiştir, muhatabınız vardır. PKK’nın tavırlarını değerlendiren Kılıçdaroğlu “Bu tavır elbette bugünkü tavır HDP'ye de zarar veriyor.” dedi.
    
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.