eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet savaş son durum trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm yağmur

Teröristler tarafından bırakılan bomba çocukların ellerinde patladı : 1'i ağır 2 çocuk yaralı
 Kızıltepe'de sokağa çıkma yasağının kalkmasıyla beraber terör örgütü mensubu kişilerin poşet içinde bıraktıkları bombanın çocukların eline geçmesiyle infilak etmesi sonucu 1'i ağır 2 çocuk yaralandı. 



 Koçhisar Mahallesi'nde dün gece Cizre'de terör örgütünün gençlik yapılanması YDG-H mensuplarınca düzenlenen izinsiz gösteriler sırasında bir evin damına siyah poşet içerisinde parça tesirli el yapımı patlayıcı bırakıldı. Damda oynayan çocukların poşeti kurcalaması sonucu patlama meydana geldi. Patlamada Tahsin U.(9) ve Ramazan Ş. (9) yaralandı.
Kızıltepe Devlet Hastanesi 'ne kaldırılan çocuklardan Tahsin U'nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.



İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri, patlamanın olduğu bölgede araştırma yaptı.
Koçhisar Mahallesi'nde dün gece Cizre'deki sokağa çıkma yasağını bahane ederek toplanan YDG-H mensupları, duvarını yıktıkları bir marketi ateşe vermiş, güvenlik güçleri gruba biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etmişti.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.