eşya depolama

Fenerbahçe'de şok! Phillip Cocu istifa etti mi?

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'den bir son dakika açıklaması geldi. Son günlerde medyada yer alan Phillip Cocu'nun istifa haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

Fenerbahçe Kulübü, son günlerde transferde yaşanan skandallar sonrasında teknik direktör Phillip Cocu'nun istifa edeceği yönündeki haberleri sert bir dille yalanladı. “Moussa Sissioko transferi bitti” haberi yapan yayıncı kuruluş beIN Sports'a tepkiler devam ederken yapılan açıklamaya sarı lacivertli taraftarda destek verdi.

Teknik Direktör Phillip Cocu’nun mutsuz olduğu ve istifaya hazırlandığı haberlerine tepki gösteren Fenerbahçe Kulübü, "Bu tarz kişi ve yöntemlerle daima mücadele etmek zorunda olduğumuzu zaten biliyoruz. Bu durum, bağışıklık sistemi zayıfladığında ortaya çıkan virüsler gibidir. Buna rağmen tamamıyla tarafımızdan bağımsız olarak ortaya atılan bu iddianın, çeşitli haber programları ve yayınlarda içerik malzemesi yapılması ve ele alınış biçimi sebebiyle bu açıklamayı yapma mecburiyeti içerisine düşmüşüzdür." ifadeleri kullanıldı.

Böylece mutsuz olduğu iddia edilen Phillip Cocu'nun istifa haberleri de yalanlanmış oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.