eşya depolama
Öne Çıkanlar şafak sezer sürtünme ile hamile Galatasaray Altay şifresiz izle Kasımpaşa Erkan Trükten

Moussa Sissoko Fenerbahçe'de

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin Sissoko ile her konuda anlaşma sağladığı belirtildi. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham forması giyen Sissoko'nun bu hafta içerisinde İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçeceği vurgulandı.

Fenerbahçe sonunda Sissoko ile anlaştı. Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli'nin yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiği kaydedilirken tarafların bu hafta içerisinde kesin olarak anlaşması bekleniyor. İngiliz basını da bu haberleri doğrularken sarı lacivertli taraftarlar sosyal medyada Sissoko'nun hesabına yönlenmeye devam ediyor.

Moussa Sissoko Kimdir?

29 yaşındaki Fransız yıldız Moussa Sissoko, Toulouse altyapısından yetiştikten sonra 2013 yılının Ocak ayında 2 milyon Euro bonservis ücretiyle Newcastle United'a buradan da 2016 yılında 35 milyon Euro bonservisle Tottenham'a transfer oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.