eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet mahkum 9 uncu bölüm yağmur covid-19 Sömestr

Barcelona 2-0 PSG
UEFA Şampiyonlar ligi çeyrek finali rövanş maçı'nda Barcelona, kendi evinde ağırladığı Paris Saint Germain'i 2-0 mağlup etti.Çeyrek final'in ilk maçı'nda Fransa'da 3-1 lik avantajla galip gelen katalanlar,İspanya'da Paris'e şans tanımadı ve 2-0 lık skorla son 4 takım arasına kaldı.


Nou Camp'ta oynanan karşılaşmada Barça, 14.dakikada Neymar'ın attığı harika golle 1-0 öne geçti.Brezilya'lı futbolcu 34.dakikada bir kez daha sahneye çıkarak takımının ve kendisinin 2.golüne imza attı ve skoruda belirlemiş oldu.2-0




Böylece Luis Enrique'nin öğrencileri yarı final biletini cebine koydu. Barcelona'nın rakibi, 24 Nisan Cuma günü TSİ 13.00'te İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek kura çekimi ile belli olacak. Yarı finalde ilk maçlar 5-6 Mayıs, rövanşlar ise 12/13 Mayıs tarihlerinde oynanacak.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.