eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet mahkum 9 uncu bölüm yağmur Sömestr covid-19

Beşiktaş Talisca ile güzel

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Osmanlıspor'u kötü bir zeminde oynanan karşılaşmada 2-0 mağlup eden siyah beyazlılarda öne çıkan isim Brezilyalı yıldız Talisca oldu.

Talisca yeniden geriye dönük müthiş işler başarmaya devam ediyor. Spor Toto Süper Lig 17. hafta maçında deplasmanda Osmanlıspor'u 2-0 deviren Beşiktaş'ta yine Talisca lider oyuncu kıvamındaydı.

Maçın 20. dakikasında muhteşem bir gole imzasını atan Talisca hem tribünleri hem de ekran başındaki siyah beyazlıları kendisine hayran bıraktı. Cenk Tosun ise uzatma anlarında attığı golle skoru 2-0'a getirince Beşiktaş lider Başakşehir'in ardından 1 puan farkla 2. sıradaki yerini de korumuş oldu.

Beşiktaş gelecek hafta deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a konuk olurken Osmanlıspor ise sahasında Antalyaspor'u konuk edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.