eşya depolama
Öne Çıkanlar sürtünme ile hamile şafak sezer Kasımpaşa Erkan Trükten pkk açılımı

Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş evinde Yeni Malatyaspor'u konuk ediyor. Zirve adaylarından Galatasaray ile Başakşehir'in kazanmasından sonra gözler siyah beyazlılara çevrildi.

Spor Toto Süper Lig 30. hafta maçında şampiyonluk adaylarından Beşiktaş sahasında Vodafone Park'ta Yeni Malatyaspor ile karşılaşıyor. 22 Nisan Pazar günü saat 19.00'da başlayacak olan ve hakem Halis Özkahya'nın yöneteceği Beşiktaş Yeni Malatyaspor maçı beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Geçen hafta Akhisarspor deplasmanında 3-0 kazanarak üst üste 3. galibiyetini alan Beşiktaş 59 puanla 3. sırada yer alıyor. Alanyaspor karşısında geçen hafta 1-1'lik beraberlik alan Yeni Malatyaspor ise 38 puanla 10. durumda bulunuyor. Beşiktaş'ta cezalı olan Pepe ile sakat olan Vagner Love bu mücadelede forma giyemeyecekler. Siyah beyazlılarda Galatasaray derbisi öncesinde Caner Erkin, Dusko Tosic, Ricardo Quaresma ve Alvaro Negredo kart sınırında yer alıyorlar.

BEŞİKTAŞ - YENİ MALATYASPOR

Stat: Vodafone Park
Hakem: Halis Özkahya
Tarih: 22 Nisan Pazar
Saat: 19.00
Yayın: beIN Sports 1

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.