eşya depolama
Öne Çıkanlar Gizli Tehlike Halil İbrahim Fenilketonüri testi acun ılıcalı toyota

Beşiktaşlı taraftarlar 7 sene sonra Galatasaray deplasmanında

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ın 7 senelik deplasman hasreti resmen sona erdi. Yaklaşık 7 sene sonra bir Galatasaray derbisinde siyah beyazlı taraftarlar TT Arena'da yerini aldı.

Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta derbi maçında bu akşam Galatasaray'a konuk olacak olan Beşiktaş'ın taraftarları, Türk Telekom Arena'ya ulaştı. Vodafone Arena'da toplanan Siyah-beyazlı taraftarlar, yaklaşık 30 otobüs ile derbi maçının oynanacağı TT Arena'ya doğru yola çıktı. Saat 18.00'e doğru TT Arena'ya ulaşan taraftarların geniş güvenlik önlemli altında stada girişi sağlandı.

Beşiktaş taraftarının stada girişi tamamlandıktan sonra Galatasaraylı taraftarlar stada alınacak.

En son 2008-2009 sezonunda Ali Sami Yen'de oynanan derbide deplasman tribününde yer alan Beşiktaş taraftarı 2726 gün sonra TT Arena'da oynanacak derbide takımlarının yanında olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.