eşya depolama
Öne Çıkanlar 14 şubat Emeklilik ukrayna savaş Sömestr Şevval Şahin

Bölgesel Amatör Lig'de 16 dakika 6 gol

Bölgesel Amatör Lig'de inanılmaz bir olay yaşandı. UTAŞ Uşakspor - Pamukkalespor arasında Bölgesel Amatör Lig'de oynanan karşılaşma 16. dakikada 6-0'a gelince hakem maçı tatil etti.

Bölgesel Amatör Lig'de UTAŞ Uşakspor - Pamukkalespor arasında oynanan maç 16. dakikada 6-0'a geldi. Ancak ne olduysa bu dakikadan sonra oldu. Uşak'ta oynanan UTAŞ Uşakspor - Pamukkalespor maçında futbol sahalarında ender görünen şok bir olay yaşandı.

Skor 16. dakikada 6-0'a gelince Pamukkalespor oyuncuları peş peşe sakatlanarak sahadan çıkınca oyunda 6 kişi kaldılar. Kurallar gereğince 6 kişi kalan Pamukkalespor ise hükmen yenik sayıldı.

Bu sonuçla UTAŞ Uşakspor 2. devreye galibiyetle başladı. Amatör Ligi'n iddialı takımlarından Çiğlispor ise önümüzdeki hafta sahasında UTAŞ Uşakspor ile oynayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.