eşya depolama

Bursa TV canlı izle Kayseri Erciyesspor Ankaragücü donmadan kesintisiz maç yayını

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta lider Ankaragücü deplasmanda Kayseri Erciyesspor karşısında şampiyonluk maçına çıkıyor. Kayseri Erciyesspor Ankaragücü maçını donmadan kesintisiz olarak Bursa TV ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup 33. hafta maçında lider Ankaragücü deplasmanda Büyükşehir Belediyesi Kadir Has stadında Kayseri Erciyesspor'a konuk olacak. 23 Nisan Pazar günü saat 15.30'da başlayacak olan ve hakem Burak Taşkınsoy'un yöneteceği Kayseri Erciyesspor Bursaspor maçı donmadan kesintisiz olarak Bursa TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Haftalar öncesinden düşmeyi garantileyen Kayseri Erciyesspor -3 puanla son sırada yer alıyor. 66 puanla zirvede yer alan Ankaragücü ise maçı kazandığı takdirde TFF 1. Lig'e yükselmeyi 1 hafta önceden garantilemiş olacak.

KAYSERİ ERCİYESSPOR - ANKARAGÜCÜ

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

Tarih: 23 Nisan Pazar

Saat: 15.30

Yayın: Bursa TV

BURSA TV TURKSAT 4A UYDU FREKANSI

Frekans: 12265

Polarizasyon: V Dikey

Sembol Oranı: 27.500

FEC: 5/6 yada Otomatik

Bursa TV'yi D-Smart 210. kanaldan da canlı olarak izleyebilirsiniz.

BURSA TV CANLI İZLE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.