eşya depolama
Öne Çıkanlar 14 şubat Emeklilik ukrayna savaş Sömestr Şevval Şahin

Chelsea Southampton maçı İdman TV şifresiz canlı izle

İngiltere Premier Ligi'nde lider Chelsea sahasında Southampton'ı konuk ediyor. Chelsea Southampton maçını şifresiz olarak İdman TV ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

İngiltere Premier Ligi'nde zirvede yer alan Chelsea evinde Stamford Bridge'de Southampton'ı ağırlıyor. 26 Nisan Salı günü saat 21.45'te başlayacak olan Chelsea Southampton karşılaşması S Sport (Digiturk 87, D Smart 78, Turkcell TV+ 77) ve İdman TV kanallarından şifresiz olarak canlı izleyebilirsiniz.

Son maçında deplasmanda Manchester United'a 2-0 kaybeden Chelsea 75 puanla zirvede yer alırken son maçında sahasında Manchester City'e 3-0 kaybeden Southampton40 puanla 9. sırada yer alıyor.

İki takım arasında 30 Kasım 2016 tarihinde oynanan lig maçını Chelsea deplasmanda Southampton'a karşı 2-0 kazanmıştı.

Chelsea'de durumu şüpheli olan Gary Cahill'in dışında eksik bulunmuyor. Southampton'da sakatlıkları bulunan Virgil Van Dijk, Alex McCarthy, Matt Targett ve Charlie Austin sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almazken Sam McQueen'in durumu maç saatinde belli olacak.

CHELSEA - SOUTHAMPTON

Stat: Stamford Bridge

Tarih: 26 Nisan Çarşamba

Saat: 21.45

Yayın: S Sport (Digiturk 87, D Smart 78, Turkcell TV+ 77) & İdman TV

İDMAN TV CANLI İZLE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.