eşya depolama
Öne Çıkanlar tunceli şehit DNAnın keşfi bitcoin piyasas benzin zammı araştırma

Demba Ba Salı günü İstanbul'da

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş eski oyuncusu Demba Ba ile her konuda resmen anlaştı. Pazartesi yada Salı günü İstanbul'a gelmesi beklenen Demba Ba'nın son olarak sağlık kontrolünden geçtikten sonra siyah beyazlı takıma imza atması bekleniyor.

Pazartesi yada en geç Salı günü İstanbul'a gelecek olan Senegalli yıldız oyuncu Demba Ba'nın yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kaldıktan sonra siyah beyazlı takıma imza atmaya çok yakın olduğu iddia edildi. 31 yaşındaki forvet oyuncusunu çok istediği belirtilen teknik direktör Şenol Güneş'in yanı sıra taraftar da Demba Ba'yı sabırsızlıkla beklemeye başladı.

Bu sezon devre arasında kadrosunu Ryan Babel, Matej Mitrovic ve Ersan Gülüm ile güçlendiren ve şu anda Spor Toto Süper Lig'de liderlik koltuğunda bulunan Beşiktaş'ın Demba Ba transferinin gerçekleşmemesi halinde ise Adebayor'a teklif götürmeye çok yakın olduğu bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.