eşya depolama
Öne Çıkanlar Sömestr sosyal medya

Devler Ligi
 Süper Lig'de bitime bir hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe'nin puan kaybetmesiyle şampiyonluğa ulaşan Galatasaray 4'üncü yıldızla  birlikte Şampiyon Ligi'ne direk gitmeye hak kazandı.Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne 3 'üncü torbodan katılacak. Galatasaray' zorlu rakipler bekliyor. EUFA'nın yeni düzenlemeleriyle  ülke sıralamasında ilk 7 'de yer alan ülkeler ve son şampiyon yer alacak.Bunun yanın da ikinci torboda da zorlu rakipler galatasarayı bekliyor.Geçen yılda 3'üncü torbadan katılan Galatsaray'ın grubunda Alman devi Dortmund ve İngiliz devi Arsenal vardı.Grupta farklı yenilgiler  alan Galatsaray şampiyonlar Ligi'nde grubunu Anderlecht'in ardından 4'üncü sırada tamamlayarak Avrupa kupalarına erken veda etmişti.

kura Çekimi 27 Agustos'ta

Basel,Lyon, Dinamo Kiev ve Olympiakos, şu an 3'üncü torboda oldukları için Galatsaray rakibi olmayabilir.Son torbada yer alan iki Alman devi M'Gladbach ile  Wolfsburg, 4'üncü torbanın en zor ikilisi olarak göze çarpıyor.Ayrıca ligi ikinci sırada bitirerek Şampiyonlar Ligin'e ön elemeden katılacak olan Fenerbahçe elemeleri geçerse 4 'üncü torbada kendisine yer bulucak. Fenerbahçe elemeleri geçerse 27 Ağustos'ta kura çekimine katılacak aksi halde yoluna EUFA Avrupa Ligi'ne ya da elenerek Avrupa kupalarına veda edecek.Fenerbahçe 2010'daki şike davasından dolayı 2 yıl men cezası alarak kupalara katılamadı.Devler Ligi'nde kuralar 27 Agustos'ta Fransa'nın Monaco kentinde çekilecek.Grup maçları 15-16 Eylül de başlayacak ve 8-9 Aralık'ta son bulacak. Kupanın final maçı 28 Mayıs 2016'da İtalya'nın Milano kentinde yer alan San Siro Stadı'nda oynanacak.

1Torba                    

Barcelona

Chelsea

B.Munih

Juventus

Benfica

PSG

Zenit

PSV

2 Torba

R.Madrid

A.Madrid

Porto

Arsenal

M.United

Valencia

Leverkusen

M.CİTY

3 Torba

Galatasaray

*Basel(belli değil)

Lyon

D.Kiev

Olympiakos

4 Torba

M'Gladbach

Wolfsburg

Gent

*Fnerbahçe(belli değil)

*V.Plzen

*Celtic

*Salzburg



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.