eşya depolama
Öne Çıkanlar şafak sezer sürtünme ile hamile merkez bankası Galatasaray Altay şifresiz izle Galatasaray Altay canlı izle

Evkur Yeni Malatyaspor Cüneyt Çakır'ı İstemiyor

Evkur Yeni Malatyaspor'da Süper Lig'in 20. haftasında oynanan ve 3-1 kaybedilen Antalyaspor maçının hakemi Cüneyt Çakır'a tepkiler dinmiyor.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Adil Gevrek, Cüneyt Çakır'ı geriye doğru kalan haftalarda oynayacakları maçlara istemediklerini söyledi.

Antalyaspor mücadelesini değerlendiren Gevrek, kırmızı kart görüp takımını yetkisiz bırakan İssam Chebake'ye de gereken cezayı vereceklerini ifade etti.

"MALATYA'YA KARŞI TEMIZ KALPLI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM"

Antalyaspor'u aldığı galibiyetten nedeniyle tebrik ederek sözlerine başlayan Gevrek, "Son haftalardaki çıkışımız ve iyi oyunumuzu bu maçta sürdürmedik ne yazık fakat. Fakat yine de oyuncularımızı mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Maça gelecek olursak, Malatya'yı ezmeye çalışan temiz kalpli olmadığını düşündüğümüz bir Cüneyt Çakır vardı sahada. Ligin birincil yarısındaki Akhisar maçında 3 puanımıza engel olan Cüneyt Çakır, Antalya maçına verildiğinde kafamızda 'acaba' diye geçirmedik değil. Maç başlayınca bu düşüncemizde yanılmadığımızı gördük. Penaltı pozisyonu anlaşmazlığa neden olan bir pozisyondu. Verilmeye de bilirdi açık konuşmak gerekirse. Bu pozisyonla alakalı benzer verilmeyen onlarca örneğini gösterebilirim. Oysa hakem takdir hakkını vermekten yandan kullandı. Maçın ikinci yarısında ise yine aleyhimize, bu defa daha ağır bir karar vererek oyuncumuzu kırmızı kartla atmasıyla niyetini de net bir şekilde ortaya koydu. O pozisyonda Sadık'a arkadan yapılan hareketin faul olduğunu söylemeye gerek bile değil. Chebake bu pozisyonda araya girip sertliğe tepki göstermeye çalıştığı esnada doğrudan doğruya kırmızı fark etti. Cüneyt Çakır, tereddüt bile etmedi. Pozisyonu bakıldığında Chebake yalnızca elini kaldırıyor, rakibe karşı fili bir durum yok, cezası en fazla sarı olur. Lakin Cüneyt Çakır fazla ağır bir kararla oyuncumuzu atıyor. bundan başka muhalif suç oluşturan sahası içerisinde ele çarpan bir top var. Hakem madem gördüğünü çalıyor, bunu niçin çalmadı peki. Ben bundan böyle Cüneyt Çakır'ın Malatya'ya karşısında temiz kalpli olduğunu düşünmüyorum. Federasyonumuza buradan sesleniyorum, Cüneyt Çakır'ı maçlarımıza istemiyoruz" diye konuştu.

"CHEBAKE'YE GEREKEN CANICE VERİLECEKTİR"

Gevrek, maçta kırmızı kart görebilen Chebake'ye de gerekli cezayı vereceklerini belirterek, "Kırmızı kart görebilen oyuncumuz Chebake'nin fazla kart gören bir futbolcu olmadığını herkes biliyor. O pozisyonda da niyeti vurmak değildi. Oysa buna rağmen orada olmaması gerekirdi. Sonuçta hatalı kararla da olsa takımı yetersiz bıraktı. Chebake'ye gereken suç oluşturan verilecektir" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.