eşya depolama
Öne Çıkanlar sosyal medya

Fenerbahçe'de ŞOK!  Fernandao antrenmana katılmadı
Fenerbahçe Kasımpaşa maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Fenerbahçe’nin basına kapalı gerçekleştirdiği antrenmana Fernandao katılmazken Gökhan Gönül ve Ba ise takımdan ayrı çalıştı. Fenerbahçe Kasımpaşa maçı öncesinde 3 ismin şokunu yaşıyor!
 
 
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertli futbolcuların, ısınma hareketleri, 5'e 2 top kapma, pas çalışmaları, ayak tenisi ve şut çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç yaptığı belirtildi.

Antrenmana, besin zehirlenmesi geçiren ve tedavisine başlanan Fernandao'nun katılmadığı, Gökhan Gönül ve Abdoulaye Ba'nın ise takımdan ayrı özel program dâhilinde çalıştığı kaydedildi.
FenerbahçeKasımpaşa maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.