eşya depolama

Juventus Monaco rövanş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda şifresiz mi

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Juventus sahasında Monaco'yu ağırlıyor. Juventus Monaco rövanş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Juventus evinde Juventus Arena'da Monaco'yu konuk ediyor. 9 Mayıs Salı günü saat 21.45'te başlayacak olan Juventus Monaco maçını TRT 1 ve İdman TV ekranlarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Juventus deplasmanda Monaco'yu Gonzalo Higuain'in golleriyle 2-0 devirmeyi başarmıştı.

Juventus'ta Rugani ile Pjaca; Monaco'da ise Boschilia ve Almamy Toure sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmadılar. Monaco'da Benjamin Mendy ile Guido Carrillo'nun durumları ise maç saatinde belli olacak.

JUVENTUS - MONACO

Stat: Juventus Arena

Tarih: 9 Mayıs Salı

Saat: 21.45

Yayın: TRT 1 & İdman TV

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.