eşya depolama
Öne Çıkanlar tunceli şehit DNAnın keşfi bitcoin piyasas benzin zammı araştırma

Mario Gomez Almanya'da küme düşme hattında

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş forması giyen ve ardından Wolfsburg'a transfer olan Alman yıldız Mario Gomez çok kötü günler yaşıyor. Bu sezon sadece 7 gol atabilen Mario Gomez'in takımı Wolfsburg küme düşme hattının içerisine artık resmen girmek üzere.

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon Beşiktaş forması ile hem şampiyonluk yaşayan hem de gol kralı olan Mario Gomez için tehlike çanları çalıyor. Bundesliga'da çok zor günler geçiren Wolfsburg takımının küme düşme hattının içerisinde olması taraftarları da huzursuz ediyor. Alman futbolunda çok önemli bir yere sahip olan Mario Gomez',n de formasını giydiği Wolfsburg için ise sezon pek parlak geçmiyor.

Küme düşme hattının sadece 3 puan üstünde yer alan Wolfsburg'un ise lige tutunmak için önünde oldukça zorlu maçlar bulunuyor. Devre arasında Galatasaray'dan Hamit Altıntop'u renklerine katan Darmstadt 98 ise ligde 9 puanla son sırada yer alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.