eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet savaş son durum trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm yağmur

Mehmet Ekici Fenerbahçe'de iddiası

Spor Toto Süper Lig takımlarından Trabzonspor'da forma giyen Mehmet Ekici'nin sezon sonunda Fenerbahçe ile resmen anlaştığı iddia edildi. Karadeniz ekibinde kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici'nin sarı lacivertli yöneticilerle konuşarak bilgi aldığı da belirtildi.

Beşiktaş ve Fenerbahçe takımlarını birbirine katan Mehmet Ekici'nin son seçimini sarı lacivertli ekipten yana kullandığı belirtildi. Ocay ayında en çok konuşulan isimlerin en başında gelen Mehmet Ekici'nin Trabzonspor takımında kadro dışı kalması da gündeme bomba gibi düşmüştü.

Sezon sonunda Karadeniz ekibi ile sözleşmesi sona erecek olan Mehmet Ekici'nin Beşiktaş'tan transfer olan Olcay Şahan'a karşılık siyah beyazlı takıma gideceği uzun süre iddia edilmişti. Sözleşme şartlarında "Ara transferde Beşiktaş'tan başka takıma giderse tazminat ödenir" ibaresi koyduran Beşiktaş karşısında Fenerbahçe ise çaresiz kalmıştı.

Mehmet Ekici'nin ise takımdan gitmek istemesi sonrasında kurallara uymaması sonucunda Trabzonspor'dan kadro dışı bırakılması ise olay olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.