eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet savaş son durum trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm yağmur

Oğuzhan Özyakup'un serbest kalma bedeli 15 milyon Euro

Spor Toto Süper Lig takımlarından Beşiktaş genç yıldızı Oğuzhan Özyakup'un serbest kalma maddesini resmen belirledi. Yıllarca önce Arsenal takımından 500 bin Euro ödenerek transfer edilen Oğuzhan Özyakup'un serbest kalma fesih bedeli ise 15 milyon Euro olarak belirlendi.

Beşiktaş'ın süper starı olarak tüm dikkatleri üzerine çeken oyuncusu Oğuzhan Özyakup'un serbest kalma maddesi kulübü tarafından resmen açıklandı. Oğuzhan Özyakup ile olan sözleşmesini 2021 yılına kadar uzatan Beşiktaş'ın serbest kalma bedeli olarak ise 15 milyon Euro rakamını belirledi.

Daha öncesinde Quaresma ve Tosic ile de sözleşme yenileyen Beşiktaş böylece 3. oyuncusu ile de sözleşme uzatmış oldu. Beşiktaş'ın yeni sözleşme teklif edeceği isimler arasında ise Tolgay Arslan geliyor. Tolgay Arslan'ın sözleşme bitiş yılı ise 2018 olarak görünüyor.

Oğuzhan Özyakup'un şu andaki piyasa değerinin ise 12.5 milyon Euro olduğu ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.