eşya depolama
Öne Çıkanlar 14 şubat Emeklilik ukrayna savaş Sömestr Şevval Şahin

Real Madrid Atletico Madrid TRT 1 İdman TV canlı skor maç sonucu

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid sahasında Atletico Madrid'i konuk ediyor. Real Madrid Atletico Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Real Madrid Atletico Madrid maçı şifresiz mii?

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk karşılaşmasında Real Madrid sahasında Santiago Bernabeu'de Atletico Madrid'i ağırlayacak. 2 Mayıs Salı TSİ 21.45'te başlayacak olan Real Madrid Atletico Madrid maçı TRT 1 ve İdman TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Real Madrid, Alman ekibi Bayern Münih'i 2-1 ve 4-2'lik skorlarla saf dışı bırakırken; Atletico Madrid ise İngiliz ekibi Leicester City'i 1-0 ve 1-1'lik skorlarla kupanın dışına itmişti.

Real Madrid'te sakatlıkları bulunan Gareth Bale, Pepe ve Fabio Coentrao kadroda yer almazken; Atletico Madrid'de sakatlıkları bulunan Augusto Fernandez, Juanfran ve Jose Gimenez'de forma giyemeyecek oyuncular arasında yer alıyorlar. Atletico Madrid'de Yannick Ferreira-Carrasco ile Sime Vrsaljko'nun durumları ise maç saatinde belli olacak.

İki takım arasında son olarak 8 Nisan 2017 tarihinde ligde oynanan mücadele Santiago Bernabeu'de 1-1 sona ermişti.

REAL MADRİD - ATLETİCO MADRİD

Stat: Santiago Bernabeu

Tarih: 2 Mayıs Salı

Saat: 21.45

Yayın: TRT 1 - İdman TV

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.