eşya depolama

Şampiyonluğa giden yolda
Galatasaray'ın derbideki  galibiyetinde baş rol oynayan Selçuk ve Hamit'in özverileri teknik heyet tarafından taktirle karşılandı.İki oyuncunun da sakatlıktan yeni kurtulmalarına rağmen teknik heyetten izin isteyerek sahada büyük bir özveri ortaya koydular.
Galatasaray'ın Gençlerbirliği ile oynadığı maçta sakatlanan Selçuk İnan sahalardan 2 hafta uzak kalacaktı ancak şampiyonluk yolundaki en büyük engellerden briri olan Beşiktaş maçında sahada yer alabilmek için teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'ndan izin istedi. Hamzaoğlu oyuncusunun son durumu ile ilgili sağlık heyetinden rapor istedi ve daha sonra kadroya aldı.
Son antremanda da kendisni deneyen Selçuk İnan testlerin olumlu  çıkmasıyla derbide kedine yer buldu.Selçuk İnan uyguladığı özel tedavi programı sayesinde derbide kendine yer bulmuş oldu. Derbide iyi bir oyun ortaya koyan Selçuk maçtan sonra çok mutluydu.Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu soyunma odasında hiç derbi kaçırmayan oyuncusunu tebrik etti.

Bir başka isim ise Hamit Altıntop bu sezon sakatlıklardan kurtulduktan sonra kendisine görev verildiğinde en iyi şekilde sahada görevini yerine getiren milli oyuncu,Gençlerbirliği maçında sakatlandı.Hafta boyunca takımdan ayrı çalışan Hamit son antremanda takımla birlikte çalışarak derbide 11 de şans buldu. Derbi öncesi Hamit'le görüşme yapan Hamza Hamzaoğlu kendisine hazır olmasını ve derbide sahada olacağını söyledi.Kendisini hazır Hamit sadece son antremanda yer almasına rağmen derbide çok iyi performans göstererek hocasını ve taraftarının taktirini topladı.Oyundan çıkarken Arena'nın tüm tribünlerini dolduran taraftarlar Hamit'i ayakta alkışladı.

Galatasaray şampiyon olması durumunda dördüncü yıldızına kavuşacak ve şampiyonlar ligine direk gruplardan başlama hakkı kazanacak. Son maçını kazanması veya berabere kalması durumunda lig şampiyonluğa ulaşabilecek. Eğer ki Fenerbahçe oynayacağı Başakşehir maçında puan kaybederse şampiyonluk yarışı son haftaya kalmadan bu hafta tamamlanmış olacak. Heyecan dolu bir 90 dakika futbol severler için unutulmaz bir maç olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.