eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet savaş son durum trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm yağmur

Şifresiz Tivibu Spor Monaco Juventus İdman TV maç yayını frekans ayarları

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Monaco sahasında İtalyan devi Juventus'u konuk ediyor. Monaco Juventus maçını şifresiz ve canlı olarak İdman TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

UEFA Şampiiyonlar Ligi'nde Monaco evinde Juventus'u ağırlıyor. 3 Nisan Çarşamba günü TSİ 21.45'te başlayacak olan ve Stade Louis II'de oynanacak olan Monaco Juventus maçı İdman TV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Monaco'da sakatlıkları bulunan Gabriel Boschilia ile Guido Carrillo kadroda yer almazken Tiemoue Bakayoko'nun durumu ise maç saatinde belli olacak. Juventus'ta sarı kart cezalısı Sami Khedira'nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Marko Pjaca ile Daniele Rugani'de kadroda yer almıyorlar.

İki takım arasında 22 Nisan 2015 tarihinde Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Stade Louis II'de oynanan karşılaşma 0-0 sona ermişti. Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Monaco ile Juventus takımları 9 Mayıs Salı günü TSİ 21.45'te Juventus Arena'da karşı karşıya gelecekler.

Tivibu Spor uydu frekansları Tivibu Spor şifresiz canlı izle

Uydu: Türksat 4A

Frekans: 11853 MHz

Symbol: 25000

FEC: 2/3

Polorizasyon: H –Yatay

Gerekli frekans ayarı yapıldıktan sonra uydu alıcınızda Tivibu Spor kanalı gelecektir.

MONACO - JUVENTUS

Stat: Stade Louis II

Tarih: 3 Mayıs Çarşamba

Saat: 21.45

Yayın: Tivibu Spor 2 & İdman TV

İDMAN TV CANLI İZLE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.