eşya depolama
Öne Çıkanlar ukrayna savaş Emeklilik Sömestr Şevval Şahin ekmek kaç para

Sow ilk maçında şok oldu!
 Katar’ın Al Ahli takımına transfer olan Moussa Sow ilk maçındaki tribünleri görünce şok olduğunu belirten Sow; “Arap Körfez Kupası'nda oynadığımda tribünler beni şok etti. Çünkü statta yalnızca 2 bin ya da 3 bin seyirci vardı. Fenerbahçe'de hep 40 bin-50 bin kişiye oynamaya alışmıştım” diyerek şaşkınlığını dile getirdi.
 
Arap basınına açıklamalarda bulunan Sow, 16 milyon euro karşılığında Al Ahli'nin yolunu tutan Senegalli futbolcu, yeni kulübündeki ilk izlenimlerini paylaştı ve geleceğe dair açıklamalarda bulundu. 
 
Kulüp çok kaliteli

Moussa Sow "Yeni kulübümden çok ama çok etkilendim. Kulüp çok kaliteli, yönetim kaliteli ve teknik adamımız da öyle. Takımda bir çok büyük oyuncu var ve ben çok mutluyum. Buraya gelmeden önce de Al Ahli'de böyle önemli isimler olduğunu biliyordum. Şimdi burada iyi işlere imza atmak, şampiyonluklar yaşamak istiyorum" dedi. 
  

‘Gerçekten çok sıcak. Buna alışmaya çalışıyorum.’

Sow  devam ederek: "Arap Körfez Kupası'nda oynadığımda tribünler beni şok etti. Çünkü statta yalnızca 2 bin ya da 3 bin seyirci vardı. Fenerbahçe'de hep 40 bin-50 bin kişiye oynamaya alışmıştım. Böyle olunca maçlar daha keyifli oluyor. Şu an buradaki en büyük sıkıntım sıcaklık. Gerçekten çok sıcak. Buna alışmaya çalışıyorum." 
 
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.