eşya depolama
Öne Çıkanlar sürtünme ile hamile Kasımpaşa pkk açılımı avrupa merkez bankası Erkan Trükten

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Juventus - Barcelona finaline doğru

UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde İtalyan ekibi Juventus ile İspanyol devi Barcelona karşı karşıya geliyor. Berlin Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan mücadelenin hakemi Cüneyt Çakır. Yardımcıları ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun. Saat 21:45’te başlayacak karşılaşma Star Tv ekranlarından şifresiz olarak ekranlara gelecek.

 

UEFA Şampiyonlar Ligi kupası sahibini buluyor. İtalyan ekibi Juventus ile İspanyol devi Barcelona, Berlin Olimpiyat Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Türk hakemlerimizden FIFA kokartlı Cüneyt Çakır ise ilk kez bir Şampiyonlar Ligi finalinde düdük çalarak tarihe geçecek. UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde ise ilk kez bir maç Haziran ayında oynanacak.

 

İtalyan temsilcisi Juventus, yarı finalde İspanyol devi Real Madrid’i 2-1 ve 1-1’lik skorlarla eleyerek adını UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de finale yazdırdı. İspanyol devi Barcelona ise yarı finalde Alman devi Bayern Münih’i 3-0 ve 3-2’lik skorlarla UEFA Şampiyonlar Ligi’nde rakibini saf dışı bıraktı.

 

Juventus ile Barcelona daha önce tarihlerinde 9 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçların 4’ünü Juventus kazanırken, 2’sinde ise Barcelona galip geldi. 3 maç ise berabere sonuçlandı. 24 Ağustos 2015 tarihinde hazırlık maçında karşı karşıya gelen Juventus ile Barcelona 2-2 berabere kalmıştı.

 

Juventus’ta final öncesinde Cacares, Romulo ve Chiellini’nin sakatlıkları var. Barzagli’nin durumu ise maç saatinde belli olacak. Barcelona’da ise Iniesta’nın durumu maç saatinde belli olacak.

 

Juventus - Barcelona maçının muhtemel 11’i:

Juventus: Buffon, Barzagli, Bonucci, Lichtsteiner, Evra, Pogba, Marchisio, Pirlo, Vidal, Morata, Tevez

Barcelona: Stegen, Pique, Mascherano, Alba, Alves, Rakitic, Busquest, Iniesta, Suarez, Neymar, Messi

 

Tarih: 6 Haziran 2015 Cumartesi

Saat: 21.45

Yayın: Star Tv (Şifresiz)

Stat: Berlin Olimpiyat Stadı

Hakem: Cüneyt Çakır

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.