eşya depolama
Öne Çıkanlar sürtünme ile hamile Kasımpaşa pkk açılımı avrupa merkez bankası Erkan Trükten

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi Yarı Final Eşleşmeleri

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde kuralar çekildi.. Yarı Final eşleşmeleri belli oldu..

 

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde heyecan kura çekimi ile devam etti. Çeyrek Final rövanş maçlarının ardından Yarı Final kura çekimlerinde eşleşmelerde belli oldu.

 

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde rakiplerinin saf dışı bırakan Barcelona, Bayern Münih, Real Madrid ve Juventus; Avrupa Ligi’nde de Dnipro, Fiorentina, Napoli ve Sevilla, Yarı Finalist oldular.

 

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Yarı Final ilk karşılaşmaları 5-6 Mayıs 2015, rövanş maçları ise 12-13 Mayıs 2015 tarihlerinde oynanacak. Final maçı ise 6 Haziran 2015 Cumartesi günü Almanya'nın Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda..

 

Avrupa Ligi’nde ise Yarı Final ilk karşılaşmaları 7 Mayıs 2015, rövanş maçları ise 14 Mayıs 2015’te oynanacak. Final maçı ise 27 Mayıs 2015 Çarşamba günü Polonya'nın Ulusal Stadyum’unda..

 

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final Eşleşmeleri:

Barcelona-Bayern Münih

Juventus- Real Madrid

 

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final Eşleşmeleri:

Napoli-Dnipro

Sevilla-Fiorentina

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.