eşya depolama
Öne Çıkanlar 14 şubat Emeklilik ukrayna savaş Sömestr Şevval Şahin

Whatsapp Çöktü mü? Whatsapp ses kesintisi. Whatsapp Engellendi mi?

Whatsapp Dünya'da bir milyon kullanıcı tarafından kullanılan en büyük ses görüntü ve yazışma sohbet programlarından biris. Son günlerde yaşanan o kadar fazla sorun varki GSM operatörleri bile bunlara çözüm bulamaz duruma gelmiştir. Whatsapp'da neler oluyor?

Özellikle son 1 haftadır kullanıcılar whatsapp da görünütülü konuşma yaşarken seslerinin gitmediğini yada görüntülerinin çok fazla donduğuna yönelik sorunlar yaşamaktadır. Diğer yandan ise GSM operatörleri başta türkcell olmak üzere bu konu hakkında araştırma yaptığı ama bir sorun ile karşılaşmadığı yönünde kullanıcıları ile paylaşmış olmaları, peki whatsapp da neden ses sorunu yaşanmaya başladı.

Bir kullanıcı Türkcell ile yaptığı konuşmada son 2 gündür aşırı derecede bu yönde talep geldiği ama sorunun İnternet tabanında olmadığı whatsapp'ın sunucularında yada uygulamasında oalbileceği yönünde bildirim yaptığı gelen bilgiler arasında. Bilişim uzmanları ise Türkiyede whatsapp ın engellenmeye çalışıldığı, belli başlı kurumlar tarafından bunlara müdahele edilmeye çalışıldığu yönünde verdikleri bilgiler oldu.

Operatörlerin tek tavsiyesi, Whatsapp uygulamasını kaldırıp yeniden kurun yönündeki cevapları olduğu yine gelen bilgiler arasında yer almaktadır. Whatsapp dan henüz konu ile ilgili bir açıklama yapılmaması kafalarda soru işareti oluşturmaya başlamıştır.

Yorum bölümünden bu sorunu yaşayan kullanıcıların yorum yapmasını rica ederiz. Konu ile alakalı İnternette şu ana kadar çıkmış resmi bir yazı yada bilgi de bulunmamaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.