eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet savaş son durum trafik kazası mahkum 9 uncu bölüm yağmur

Angry Bırds 2 rekor seviyede! Kaç milyon kişi indirdi?
 Angry Bırds 2'ye ilgi giderek artıyor. Angry Birds 2 ilk hafta sonunda rekor indirme seviyesine ulaştı. Listelerde birinci sırada. 
Bundan beş sene öncesinde mobil kullanıcılar ile buluşan  ve o zamandan  bu zamana kadar bir çok özel sürümü ve yeni bölümleri yayınlanmış olan popüler yapım Angry Bırds'ün devam oyunu geçtiğimiz günler içerisinde Androis ve İOS platformlarında indirmeye başlandı. Yapımcı Rovio'dan gelen haberlere göre Angry Birds 2 kullanıcılardan çok fazla ilgi görüyor.

Angry Birds 2 yayınlandıktan 12 saat sonrasında 1 milyon,  3 gün içerisinde 10 milyon ve bir hafta sonunda 20 milyon indirme sayısına ulaştı. Angry Birds 2 ayrıca bir çok ülkede Android, İphone ve İpad çizelgelerinde en çok indirilen oyun sıralamasında birinci sırada yer alıyor. 

Serinin ilk oyunu Angry Birds ise 20 milyon indirme sayısına dokuz ayda ulaşabilmişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.