eşya depolama
Öne Çıkanlar 14 şubat Emeklilik ukrayna savaş Sömestr Şevval Şahin

Apple Music'in fiyatı 5 TL'ye düştü
 Apple Music'in fiyatı 5 TL'ye düştü

Apple'ın yeni uygulamalarından bir tanesi olan Apple Music'in fiyatı Apple tarafından düşürüldü. Müzik denilince akla ilk gelen uygulamalardan bir tanesi olan Apple Music bugün itibariyle 10 ₺ yerine sadece 5 ₺'e satışa sunuldu. 

Apple son derece teknolojik yapısıyla ve insanlara sunduğu uygulamalar sayesinde hep ön planda oluyorken bilinmedik bir nedenden dolayı Apple Music'in fiyatını Apple 10 ₺'den 5 ₺'e indirdi. Apple Music yarı yarıya indirilirken daha öncesinde Apple Music'e 9,99 ₺ vermeniz gerekiyordu fakat artık 5 ₺ vererek Apple Music sahibi olabilirsiniz.

Aylık sadece 5 ₺'e bitmek bilmeyen müzik ziyafeti sadece Apple Music'te. Apple Music'in indirime girmesiyle beraber tüm iPhone kullanıcıları Apple Music'i test etme amacıyla satın aldılar. Şuanda tüm kullanıcılardan olumlu yorum geliyorken Apple'ın bu kampanyası ne zamana kadar sürecek bilinmiyor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.