eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet yağmur covid-19 Sömestr mahkum 9 uncu bölüm

Dailymotion Erişim Engelleme Kararı ! Dailymotion Ne zaman açılacak?
 Dailymotion'a Türkiye'den Erişim Engellemesi.

Dünya Video Siteleri arasında oldukça iyi bir konumda olan Dailymotion, Türkiye'den erişime engellendi. 
Fransa'da 2005 Yılında kurulmuş olan Dailymotion Her geçen gün yeni üyeleri ile dünya çapında olduğu gibi Türkiye'de de büyümeye devam ediyordu.

Edindiğimiz bilgilere göre  Geçen günler içerisinde HACK ( saldırı ) alan Dailymotion dan 85 milyon kullanıcının mail adresleri ve şifrelerinin çalındığı öne sürülmekte.  Bu haberlerin aslı astarı varmı bilinmez iken üstüne bir de siteye erişmek isteyen kullanıcıların karşısına, "İSTANBUL BAKIRKÖY 5'inci SULH MAHKEME KARARI İLE ENGELLENMİŞTİR" Uyarısının çıkması akıllarda soru işaretleri oluşturdu.

Sitenin İçeriğinde Özel Hayat ihlalleri olduğu ve bundan dolayı sitenin TR uzantısına Erişim engellenmesi yapıldığı söylentiler arasında. Kendi sitelerine yada başka platformlara EMBED kodları ile çekilen videolar sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam etmektedir. Erişim Engeli Sadece Dailymotion/TR uzantısına uygulanmıştır.  Dailymotion/DE ve diğer ülke uzantıları ile siteye erişim sağlanması devam etmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.