eşya depolama
Öne Çıkanlar 14 şubat Emeklilik ukrayna savaş Sömestr Şevval Şahin

GOOGLE Penguin Çekirdek Güncellemesi Penguin 4.0 Yayınlandı !
Uzun zaman aradan sonra webmaster ve seo uzmanlarının merakla beklediği Penguin 4.0 ( Penguen 4.0 ) Güncellemesi hakkında GOOGLE Forumlarından Duyuru olarak yayımladı.
Özellikle son aylarda SEO firmalarının Müşterilerine bile cevap vermekte zorlandığı Sıralama sorunları arasında yer edinen google güncellemeleri arasında yer alan bu algoritma güncellemesi,
Bazı taşların yerine oturacağınının sinyallerini vermiş oldu. Forumlarda hergün tartışma konusuna sebeb olan google sıralamalarının başında yer alan bu günelleme hakkında GOOGLE forumları az da olsa bir açıklama yapmış oldu.

Çekirdek güncellemesi adı altında REAL TİME olarak adlandırılan ve web siteler üzerindeki işlemleri anlık google'ye yansıtacak olan bu güncelleme sayesinde paravan ve sahte sitelerin önü kapatılmış olup, kopya içerikli sitelerinde önü kesilmiş oluyor.
Anlık yapılacak olan bu real time güncellemeleri ile penguin ( penguen ) güncellemelerinin 2012 de ilk yayınlanan versiyonundan farklı olarak daha kaliteli sitelerin ön sıralarda yer alacağının sinyalleri verilmiş oldu.

Konumsal olarak da sitelerin bölgelere göre aranma kelime hacimlerinin genişletilmesi de webmaster ve seo uzmanlarını yeni bir çalışma sistemine yöneltecek gibi duruyor.
Özellikle web yöneticileri sitelerinde herhangi bir güncelleme yada değişiklik ( içerik ekleme v.s ) bile yapmak istediğinde Google'nin bu yeni çekirdek algoritması
normaldan daha hızlı bir şekilde siteyi tarama yaparak içerikleri dikkate alacaktır.

Google'nin bu güncellemeler hakkında yapacağı açıklamaları bundan sonra teknolojiyi yakından takip eden kullanıcılar için takip edip devamlı bilgi ve haber olarak sistemimizde yer vereceğimizden emin olabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.