eşya depolama
Öne Çıkanlar 14 şubat Emeklilik ukrayna savaş Sömestr fırtına

2 Mayıs Salı günlük burç yorumları falınız

Akrep, aslan, balık, başak, boğa, ikizler, koç, kova, oğlak, terazi, yay ve yengeç burçlarına ait Nuray Sayarı ve Rezzan Kiraz 2 Mayıs Salı Günlük burç yorumları aşk, iş, para falınızı haberimizden okuyabilirsiniz. Burcunuz bugün ne söylüyor? 2 Mayıs Salı Günlük burç yorumlarını sizler için paylaşıyoruz.

Günlük burç yorumları astroloji uzmanları tarafından geçmiş tecrübeler eşliğinde hazırlanan ortalama tahminler olarak gündeme gelmektedir. Pek çok insan için bir anlam ifade etmeyen burç yorumları genel olarak ciddiye alınmaktadır.

Günlük burç yorumları genellikle ilgili burcun genel özellikleriyle paralellik gösterir ve konusunda uzman astrologlar ayın, güneşin ve yıldızların pozisyonlarına göre tahminler yaparlar. Ülkemizde Günlük burç yorumları deyince akla ilk gelen isimler arasında Rezzan Kiraz, Hande Kazanova, Nuray Sayarı, R. Hakan Kırkoğlu, İrem Su gibi isimler gündeme gelir. Genel itibariyle tahminlerin tuttuğu gözlense de Günlük burç yorumları sadece eğlence ve zaman geçirme amacıyla da okunmaktadır.

2 MAYIS SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan): Bağımlılık duygusundan uzak güçlü bağlılıkların başladığı süreçtir. Maddi anlamda da önemli bir haber alabilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz miras ve bunun gibi konular yoluna girer ve maddi anlamda sizi bir hayli güçlendirir. Yeniden güç toplamaya başlarsınız.

BOĞA BURCU

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs): Daha önceleri çekindiğiniz düşmanlarınızın karşısına korkusuzca dikileceksiniz. Yaşam boyu düşman kazanılmanın kolay, dost kazanmanın da zor olduğunu artık fark etmiş bulunuyorsunuz. Artık insanlara hükmetmeden de kendi isteklerinizin peşinde koşmayı öğreniyorsunuz.

İKİZLER BURCU

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran): Artık kendinizi çok iyi tanıyorsunuz. Zayıf yönlerinizi ortadan kaldırarak başkalarının da sizi yakından tanımasına izin vereceksiniz. Açık sözlü olacak fakat bunu kaba sözlerle yapmayacaksınız. Sizi hiçbir şey durduramayacak ama bunu kimseyi ezmeden yapabileceksiniz.

YENGEÇ BURCU

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz): Sağduyunuz ve nazik davranışlarınızla çevrenizin üzerinde, karşı konulamaz etkiler bırakıyorsunuz. Sorumluluklardan kaçmıyor üzerinize düşenin fazlasını kolaylıkla yapıyorsunuz. Her türlü problemi çözümleyecek gücü kendinize buluyorsunuz. Sizden daha yetki sahibi kişilerin de dikkatini çekeceksiniz.

ASLAN BURCU

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos): Gayretli, tutkulu ve aynı zamanda etrafınızda ki herkesin ihtiyaçlarını sezebilen yapıda davranacaksınız. Kişisel onurunuza dokunulmadığı sürece uzlaşıcı olmaya karar verdiniz. Rakiplerinize karşı bile adilsiniz. Başkalarının üzerinde saygınlık uyandıran davranışlarınızla takdir topluyorsunuz.

BAŞAK BURCU

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül): Duygusal olarak kendinizi yalnız hissediyorsunuz. İlişkileriniz sadakat ve tutku ile başlıyor ama sürekli olarak sürdüremiyorsunuz. Karşı tarafı eleştirmeden önce kendi tutumlarınıza bir göz atmanızda fayda var. Basit bir neden yüzünden ilişkiden soğuyan ve çaba göstermeyen taraf sizsiniz.

TERAZİ BURCU

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim): Düş kırıklıklarıyla verimsiz olarak sonuçlanan aşk deneyimleri yaşamanız sizi aşktan soğutmamalı. Hala iyi insanların var olduğunu ve karşılaşma olasılığınız olduğunu unutmayın. Kendinizi de gözden geçirin ve hatalarınızdan sıyrılarak aşkı beklemeye başlayın.

AKREP BURCU

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım): Bugünlerde serüvenci ruhunuz ortaya çıkıyor. İşinize odaklanmanız sizi sakinleştirecektir. Aşk ilişkilerinizde ters giden konuları da daha sakin olarak ele almalısınız. Aklınızı belirli bir konu üzerine yoğunlaştırdığınızda her şeyi halledebilme gücüne sahip olduğunuzu fark etmelisiniz.

YAY BURCU

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık): Pratik zekanız ve duygusallığınızı birlikte kullanabildiğinizde önünüzdeki engeller kendiliğinden geri çekilecektir. Azminizi de ortaya çıkarabilirseniz aşamayacağınız dağ yoktur. Her konuda objektif ve tarafsız bir yaklaşım içinde olmanız size büyük faydalar sağlayacaktır.

OĞLAK BURCU

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak): Bugünlerde her konuda çabuk sinirleniyorsunuz. Bu durumun güçlü enerjinize ve hayat amaçlarınıza zarar vereceğini unutmayın. Kimseyi tam olarak değiştirmeyeceğinizi aklınızda tutmalı ve kendinize ona göre bir yol çizmelisiniz. Her konuda tek otorite siz olamazsınız.

SAKA (KOVA) BURCU

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat): Kontrollü hırs ve bilgiye odaklanmak birçok girişimde başarıya ulaşmanıza neden olur. Geçmişte yaşadığınız sıkıntılı olaylara gülebiliyor ve hatalarınızı net olarak görebiliyorsunuz. Bu sayede geçmişten ders alarak geleceğe güven içinde yürüyebilirsiniz.

BALIK BURCU

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart): Her konuda yönetimin elinizde olmasını istiyorsunuz. Güçlü olduğunuzu herkesin görmesini isteği ile hata yapmadan ilerlemek istiyorsunuz. Ele aldığınız konuları inceliyor ve son derece titiz davranıyorsunuz. Mutlak başarı için gerekli olan her şeyi yapmaya hazırsınız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.