eşya depolama
Öne Çıkanlar popeyes şikayet yağmur covid-19 Sömestr mahkum 9 uncu bölüm

25 Nisan Salı günlük burç yorumları falınız Rezzan Kiraz Nuray Sayarı

Akrep, aslan, balık, başak, boğa, ikizler, koç, kova, oğlak, terazi, yay ve yengeç burçlarına ait Nuray Sayarı ve Rezzan Kiraz 25 Nisan 2017 Salı günlük burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz. Burcunuz bugün ne söylüyor? 25 Nisan 2017 Salı günlük burç yorumlarını sizler için paylaşıyoruz.

Günlük burç yorumları astroloji uzmanları tarafından geçmiş tecrübeler eşliğinde hazırlanan ortalama tahminler olarak gündeme gelmektedir. Pek çok insan için bir anlam ifade etmeyen burç yorumları genel olarak ciddiye alınmaktadır.

Günlük burç yorumları genellikle ilgili burcun genel özellikleriyle paralellik gösterir ve konusunda uzman astrologlar ayın, güneşin ve yıldızların pozisyonlarına göre tahminler yaparlar. Ülkemizde günlük burç yorumları deyince akla ilk gelen isimler arasında Rezzan Kiraz, Hande Kazanova, Nuray Sayarı, R. Hakan Kırkoğlu, İrem Su, Şenay Devi Yangel gibi isimler gündeme gelir. Genel itibariyle tahminlerin tuttuğu gözlense de günlük burç yorumları sadece eğlence ve zaman geçirme amacıyla da okunmaktadır.

25 NİSAN 2017 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan): Yaşamınızda sizi kötü etkileyen olayları genellikle bastırmaya çalışıyor ve dışa yansıtmıyorsunuz. İç hesaplaşmalarınızı bu kez başkalarına yansıtmaya başladınız. Bu da çevrenizin desteğini azaltıyor.

BOĞA BURCU

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs): Anlaşmazlık içinde olduğunuz yakın arkadaşınıza karşı, tepkilerinizi net olarak ortaya koyup açık davranmalısınız. Duygusal sürüklenmelerinizin verebileceği anaforlara kapılmayın.

İKİZLER BURCU

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran): Yaşama hep belli duygular çerçevesi içinde bakmanız sizi olumsuz etkiliyor. Kendinizi motive etmesini öğrenmelisiniz. Çevrenize karşı iyi niyetiniz çoğu kez yanlış anlaşılıyor.

YENGEÇ BURCU

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz): Çalışma hayatınızda işbirliği sizin için önemli. Grup çalışmalarında çok başarılısınız. Bugün, bunun iyi bir örneğini vereceksiniz. Sakin yapınızı negatif etkileyecek etkenlere karşı kendinizi kapalı tutun.

ASLAN BURCU

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos): İşbirlikleri için uygun bir gün değil. İşinizle ilgili kimseye taviz vermemelisiniz. Düşünerek karar vermelisiniz. Çünkü, mağdur olabiliyorsunuz. Bugün birçok yerden çağırılabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül): Çalışma temponuz çok ağır. Çevre koşulları sizi zorluyor. Sinirlerinizi her an sağlam tutmak zorundasınız. Yaşama hep belli duygular çerçevesi içinde bakmanız sizi olumsuz etkiliyor.

TERAZİ BURCU

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim): İşinizin her ayrıntısı sizin için ayni öneme sahip. Aşırı mantıklı ve düzenli yapınız, işlerin aksamadan yürümesini sağlıyor. Çevrenizin uyumsuzluğuna kızıyorsunuz. Bazı fırsatlar kendiliğinden geliyor.

AKREP BURCU

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım): Bugün, çok durgun görünüyorsunuz. Sabah saatlerinde kendinizi mutsuz ve kötümser hissedebilirsiniz. Size özel ortamları her zaman bulamayabilirsiniz. Bunu stres kaynağı yapmayın.

YAY BURCU

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık): Gelişen olayları olağan karşılayarak, iç dünyanızla ve tüm çevrenizle artık barışık olmanın zamanı geldi. İlişkinizde duyguların yönlendirmesiyle hareket etmek bazen sizi sıkıyor.

OĞLAK BURCU

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak): Çalışma ortamında gizliden gizliye sizi rahatsız eden sorunlarınıza köklü bir çözüm getirmek için; bugün olması gerektiği yönde davranın. Kafanıza koyduğunuz bir konuda çok yoğun çalışıyorsunuz.

SAKA (KOVA) BURCU

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat): Çabalarınızın karşılığını alamamaktan şikayet ediyorsunuz. İşiniz dışında bazı kurslara gitmeniz size yeni bilgiler kazandırabileceği gibi, yeni insanlarla bir arada olmanızı sağlayacak.

BALIK BURCU

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart): Sadece kendinizi ve motivasyonunuzu sorgulamayın. Meselelerinizin temelini incelerken, çevre ile yaşadığınızı unutmayın ve aceleci olmayın. Çevreniz, sizi kışkırtarak meraklı olmanızı sağlıyor. çözüm getirmek için; bugün olması gerektiği yönde davranın. Kafanıza koyduğunuz bir konuda çok yoğun çalışıyorsunuz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.