eşya depolama
Öne Çıkanlar sürtünme ile hamile pkk açılımı avrupa merkez bankası Kasımpaşa Erkan Trükten

27 Nisan Perşembe günlük burç yorumları falınız Rezzan Kiraz Nuray Sayarı

Akrep, aslan, balık, başak, boğa, ikizler, koç, kova, oğlak, terazi, yay ve yengeç burçlarına ait Nuray Sayarı ve Rezzan Kiraz 27 Nisan 2017 Perşembe günlük burç yorumlarını haberimizden okuyabilirsiniz. Burcunuz bugün ne söylüyor? 27 Nisan 2017 Perşembe günlük burç yorumlarını sizler için paylaşıyoruz.

Günlük burç yorumları astroloji uzmanları tarafından geçmiş tecrübeler eşliğinde hazırlanan ortalama tahminler olarak gündeme gelmektedir. Pek çok insan için bir anlam ifade etmeyen burç yorumları genel olarak ciddiye alınmaktadır.

Günlük burç yorumları genellikle ilgili burcun genel özellikleriyle paralellik gösterir ve konusunda uzman astrologlar ayın, güneşin ve yıldızların pozisyonlarına göre tahminler yaparlar. Ülkemizde günlük burç yorumları deyince akla ilk gelen isimler arasında Rezzan Kiraz, Hande Kazanova, Nuray Sayarı, R. Hakan Kırkoğlu, İrem Su, Şenay Devi Yangel gibi isimler gündeme gelir. Genel itibariyle tahminlerin tuttuğu gözlense de günlük burç yorumları sadece eğlence ve zaman geçirme amacıyla da okunmaktadır.

27 NİSAN 2017 PERŞEMBE GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan): bugün gerçekleşen Yeniayla birlikte kendini daha güvenli ve huzurlu hissedebilmek için yatırımlara yönelebilir, birikim yapman gerektiğini düşünebilirsin. Sanatsal yeteneklerini kullanabileceğin fırsatlar yakalayarak, kazançlarını artırma yoluna gidebilirsin.

BOĞA BURCU

Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs): Burcunda gerçekleşen yeniayla birlikte yaşamında ve ilişkilerinde yeni bir döneme girmek isteyebilirsin. Merkür’ün geri harekette olduğunu unutmamalısın. Geçmişe dair konuları kafandan atarak ilerlersen önünü daha rahat görebilirsin. Huzurlu olabilmek için kendine daha tutarlı ve sağlam hedefler koymalısın.

İKİZLER BURCU

Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran): yeniay sana dinlenmen, yavaşlaman ve düşüncelerini toplaman için fırsat verebilir. Kafanı meşgul eden ama açığa çıkarmakta zorlandığın, maddi endişelerini tekrar gözden geçirerek çözüm arayışına girebilirsin. Duygularını ifade etmek bu dönemde çok zor olabilir.

YENGEÇ BURCU

Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz): arkadaşlarınla aranda güvene dayalı bir ilişki kurulması için çaba sarf edebilirsin. Eskiden beri devam etmekte olan sosyal ortamın artık seni yeteri kadar tatmin edemiyor olabilir. Yeni girişimlere ihtiyacın var. Kariyerinden elde ettiğin kazançları biriktirmek için plan yapabilirsin.

ASLAN BURCU

Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos): çok göz önünde olup, dikkatleri üstünde toplayacağın bir süreçtesin. Hiç hoşuna gitmese de duygularını saklayamayabilirsin, hissettiklerini herkes fark edebilir. Başarıya ulaşmak için yeniliklere kendini açabilmeli, eskiden beri devam eden çalışmaları sonlandırarak başlangıçlara yönelmelisin.

BAŞAK BURCU

Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül): hayata bakış açını yeniden değerlendirip, takıldığın ve seni huzursuz eden konuları aklından çıkarmalısın. Sosyal medyada eski arkadaşlarınla karşılaşabilir, aynı görüşü paylaştığın kişileri bir araya toplayarak istikrarlı bir grup çalışması yapabilirsin. Eğitimle ilgili konular gündeme gelebilir.

TERAZİ BURCU

Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim): finansal konularda risk almayarak kendini güvende hissetme ihtiyacın artabilir. Vergi, sigorta, kredi, nafaka ve miras gibi konularda eskiden beri devam eden anlaşmazlıkları çözüme kavuşturabilir, prim, faiz ve komisyon gelirlerini toplayabilirsin. Eşinin ya da ortağının gelirlerinde gelişmeler olabilir.

AKREP BURCU

Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım): karşıt burcunda gerçekleşen yeniay ilişkilerine vurgu yapıyor. Değer verdiğin kişilerle ilgili güven sorgulamaları yapabilir, karşındakilerin yaşamlarını desteklemek için adımlar atabilirsin. Evlilik, ortaklık ya da iş birliklerine dair konular gündeme gelebilir.

YAY BURCU

Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık): çalışma ortamında ufak tefek yenilenmeler olabilir, pozisyonun değişmese de görev tanımında değişiklikler olabilir. Sanatsal faaliyetlerin daha çok olduğu bir sorumluluk üstlenebilirsin. Sağlığınla ilgili yeni kararlar alabilmek için önce zararlı alışkanlıklarından kurtulman gerekebilir.

OĞLAK BURCU

Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak): eski aşka yeni format gerekebilir, romantik ilişkilerde huzur ve güven ihtiyacın artabilir. Minimum riskle maksimum kazanca ulaşabileceğin yatırımlara yönelebilir, döviz, borsa gibi yatırım araçlarını kullanmaya başlayabilirsin. Çocuk sahibi olmak isteyebilir veya var olan çocuklarla ilgili kararlar alabilirsin.

SAKA (KOVA) BURCU

Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat): aile ilişkilerinde kadersel gelişmeler yaşanabilir, birbirinize ne kadar güvendiğinizi sınayabilirsiniz. Gayrimenkullerle ve ikamet ettiğin yerle ilgili yeniliklerin hayatına girebilmesi için mevcut durumun değişmesine izin vermelisin. Uzun süredir satışta olan bir mülkle ilgili gelişmeler olabilir.

BALIK BURCU

Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart): önümüzdeki günlerde iletişim trafiğin çok artabilir, verdiğin sözleri tutmanla ya da imzalanmış anlaşmalarla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni eğitimler, yolculuklar ve anlaşmalar önüne fırsatlar çıkarabilir. Yakın çevre, kardeş, kuzen ve komşularla ilişkilerde sorunları çözmek için uygun bir zaman olabilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.