eşya depolama
Öne Çıkanlar mahkum 9 uncu bölüm popeyes şikayet yağmur Sömestr 2022 asgari ücret brüt

İçerde dizisi final tarihi belli oldu! Hayranlarına kötü haber

Türkiye'nin sevilerek beğenilerek izlenen ve izlendiği günlerde rekor kıran Show TV ekranlarında yayınlanan İçerde dizisi final tarihi belli oldu. Hayranlarının büyük bir üzüntüyle karşılayacağı bu haber bugün belli oldu.

Sezona sürpriz olarak giren dizi kısa sürede büyük beğeni topladı, seyircisinden tam not aldı. Her hafta yayınlandığı gün reyting rekoru kıran dizinin başrollerini Aras Bulut İynemli, Çağatay Ulusoy ve Çetin Tekindor gibi ünlü isimler paylaşıyor. En yakın rakiplerine bile büyük fark atan dizinin Haziran ayındaki yayınlanacak olan 39. bölümü ile final yapacağı öğrenildi.

BENSU SORAL AYRILMIŞTI

Sevilen dizinin 'Melek' karakterini canlandıran Bensu Soral da geçtiğimiz günlerde İçerde dizisine veda etmişti. Soral, büyük üzüntü duyarak ayrıldığı diziye ilişkin de sosyal paylaşım hesabı Instagram'da duygusal bir mesaj yayınlamış ve 'Bana çok şey öğrettiler. Ay Yapım ve ailesine çok değerli yönetmen ve oyuncu arkadaşlarım ile ekibimize sonsuz teşekkür sevgi ve saygılarımla' ifadelerini kullanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.