eşya depolama

Metrobüs durağında genç kıza 'tecavüz' girişimi son anda önlendi

19 yaşındaki genç kız, akşam saatlerinde evine gitmek üzere metrobüsü kullandı. Metrobüsten ineceği durağa geldiğinde inip üst geçitten indiği sırada İstanbul'un en işlek semtlerinden Okmeydanı'nda bir Suriyeli şahsın tacizine uğradı. Saldırgan genç kızı sürükleyerek çimenliklere götürmeye çalıştı. Tecavüz etmeye kalktığı 19 yaşındaki genç kız eteğini açmaya çalışan saldırgana direnip çığlık atınca çevredeki vatandaşlar duruma müdahale edip saldırganı yakaladı.

37 yaşındaki Suriyeli çevredeki vatandaşlar tarafından yakalanıp polise teslim edilirken saldırgan suçlamaları kabul etmedi.

Olay anında 19 yaşındaki genç kızın telefonunu da gasp eden saldırgan hakkında savcılık tutuklama talebiyle mahkemeye sevk etti. Hakim karşısına çıkartılan saldırgan adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Mahkeme sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan 19 yaşındaki mağdur kız 'Beni taciz etti, çimenlere doğru çekmeye çalıştı. Tekmeledim kendisini o da cebimdeki telefonu almaya çalıştı ama alamadı yere düşürdü. Olayda üçüncü bir şahıs yoktu. Zaten bana saldıran kişiyi de karakolda teşhis ettim' ifadelerini kullandı.

Hakkında 22 yıl hapis cezası ile dava açılan Suriye uyruklu saldırgan adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılırken önümüzdeki günlerde yeniden hakim karşısına çıkması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.