eşya depolama
Öne Çıkanlar Emeklilik 14 şubat ukrayna savaş Sömestr NOAA

Tek Taş Pırlanta Hakkında Bilinmeyenler

Lizay Pırlanta - Tek taş pırlanta

Tek taş pırlanta düşünüldüğünde bir yüzük gibi dursa da maneviyatına baktığımızda ilk adım olarak düşünülmektedir. Sevgilinin ne kadar farklı olduğunu söylersen söyle her kadın evlilik teklifinde pırlanta ister ve o pırlantanın parlaklığına, zarifliğine ve inceliğine önem verir. E tabi tektaş pırlanta yerine farklı türde yaratıcı fikirleriniz varsa onu bilemeyiz fakat tek bilinen bir şey var oda evlilik teklifinde pırlantanın önemli olduğu.

Tek taş pırlantaların öyle modelleri var ki, büyük taş küçük taş, büyük taşın yanında ufak taşlar veya daha farklı şık tasarımlar. Her fiyattan tektaş pırlantalar mağazalarda bulunmakta ve pırlanta almamak için herhangi bir sebebiniz kalmamış durumda. Lizay Pırlanta da sizlere farklı seçenekler sunarak uygun fiyata kaliteli ürünleri sizlere sunuyor. Pırlanta işlenen bir taş olduğu için bir benzeri daha yoktur. O nedenle tektaş yüzüğün anlamı “tek ve benzersiz” olarak tanımlanır. Pırlantanın kalitesi karat ve renk olmak üzere iki çeşitte ölçülür. Bu özellikler alacağınız pırlantanın fiyatını etkilemektedir. Büyük ve görkemli bir yüzük istiyorsanız berraklığı düşük bir yüzük seçebilirsin. Çünkü berraklık çıplak gözle ayırt edemeyeceğiniz bir özelliğe sahiptir. Pırlantada renkler, renksizlikten sarı tonlarına doğru gider. Bu farkı bir çok kişi anlayamaz. Kesim ve karat daha net ve belirgin özellikler olduğu için bu iki özellikte yaptığın seçimler pırlantanın gösterişini kesinlikle etkileyecek ve ihtişamını gözler önüne serecektir.

Doğru yüzüğü seçerken hediye alacağınız kişiyi iyi tanımanıza gerek yok fakat özellik açısından taşı fazla bir yüzük mü yoksa tek taş halinde büyük taşlı yüzük mü seçer o kişi onu bilmeniz yeterlidir. Sizler lizay pırlantaya gittiğinizde sizlere daha detaylı bilgi verecekler ve en çok tercih edilen modelleri sunacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.