Kategoriler

GÜNCEL SON DAKİKA - HABER - SPOR - MAGAZİN - TEKNOLOJİ

Mektebim koleji sürekli büyümeye devam ediyor

Mektebim koleji çağdaş ve aynı zamanda modern eğitim verdiği okullarında en son teknolojileri kullanarak eğitimde kalite yaratıyor.

 Mektebim koleji çağdaş ve aynı zamanda modern eğitim verdiği okullarında en son teknolojileri kullanarak eğitimde kalite yaratıyor. 
Adını, 1928 senesinde Atatürk'ün kurmuş olduğu Millet Mektepleri'nden alan "Eğitimin Yeni Yıldızı" Mektebim Koleji; genç girişimci Ümit Kalko'nun vizyonu ile ülkemizde faaliyetine devam eden önemli eğitim disiplinlerinin araştırılması ve yine ulusal ve uluslararası eğitim uzmanları ile gerçekleştirilen uzun mesailer sonucunda kuruldu. 

Mektebim Koleji, çağdaş ve modern eğitim veren okullarında, en son teknolojileri kullanarak eğitimde kalie anlayışını her geçen gün artırıyor. Atatürk İlke ve İnkilapları'na bağlı bireyler yetiştirmek amacı ile yola çıkan Mektebim Koleji, 15 binin üzerinde öğrencisi, 33 kampüs ve 100'e yakın okulu ile Türkiye'nin bir çok farklı noktasında eğitim vermektedir. 

Mektebim Koleji, Avrasya İşletme ve Ekonomi Topluluğu'nca güvence altına alınan M-Lead porgramı ile, dünyanın her yerinde kendini ifade edebilen, takdir gören, liderlik yönü güçlü ve donanımlı bireyler yetiştirmekte. Bu donanıma sahip olmaları adına Common European Framework programı ile en az iki yabancı dili kalıcı bir şekilde öğretmektedir. Ayrıca mezunlarına sınavsız geçiş hakkı ile State University of New York'ta üniversiteyi okuma ayrıcalığı sunmaktadır. 

3 sene içerisinde 100 kampüs, 400 okula ulaşmayı amaçlayan ve ulusal büyümesini daha da ileri taşımayı hedefleyen Mektebim Koeji, uluslararası alanda yapmış olduğu iş birliği anlaşmaları ile eğitim sektöründe fark yaratmaktadır.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!
Gündem
EYT Şart Değil! 1994-2008 Girişliler Erken Emeklilik Müjdesi!
Ekonomi
Kadınlara 10 yıl erken emeklilik fırsatı geliyor! 2000-2008 arası SGK girişi olanlar
Sağlık
Esrar Vücuttan Kaç Günde Çıkar?
Son Dakika
25 Mart Hava Durumu: 23 İlde Sarı Kod Uyarısı. Kar Bekleniyor.
Ekonomi
Dijital Vergi Dairesi Kullanımı Arttı: 2023'te 15 Milyondan Fazla İşlem Yapıldı!
Magazin
Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!
Gündem
Dünya Son 6 Yılın En Güçlü Güneş Fırtınasıyla Sarsıldı!
Gündem
Türkiye ve Dünyada En Uzun Oruç ve En Kısa Oruç Tutan Yerler
Son Dakika
Yalova'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde de Hissedildi