Kategoriler

GÜNCEL SON DAKİKA - HABER - SPOR - MAGAZİN - TEKNOLOJİ

23 yaşındaki şehit er Ömer Akkuş Sakarya'da toprağa verildi

Fırat Kalkanı operasyonu için Suriye'nin El Bab bölgesine giden ve orada şehit olan 23 yaşındaki sözleşmeli er Ömer Akkuş'un cenazesi Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde toprağa verildi.

Fırat Kalkanı operasyonu için Suriye'nin El Bab bölgesine giden ve orada şehit olan 23 yaşındaki sözleşmeli er Ömer Akkuş, Rus uçaklarının saldırısı sonrasında aramızdan ayrılmıştı. Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde düzenlenen törene ise şehit ailesi ve yakınlarının yanı sıra 10 bin civarında vatandaş da katıldı.

Fırat Kalkanı operasyonuna katılan tankçı sözleşmeli er Ömer Akkuş, El Bab'da Rus uçaklarının kazaen vurması sonucunda şehit olmuştu. Şehit Ömer Akkuş'un cenazesi bugün Kaynarca Uzakkışla Mahallesi'ndeki baba evine son bir kez daha getirilince gözyaşları adeta sel olup aktı.

Burada son kez alınan helalliğin ardından askeri tören eşliğinde şehit tankçı sözleşmeli er Ömer Akkuş'un cenazesi Uzakkışla Camii'ne getirildi. Çiftçilikle geçimini sağlayan Mahmut Akkuş'un 8 çocuğundan en küçüğü olan şehit sözleşmeli er Ömer Akkuş'un Türk Bayrağı'na sarılı tabutuna sarılan kardeşleri gözyaşlarına boğuldu. Şehidin babası kamuflaj kaban giydirilirken, kız kardeşinin de askeri kıyafet giydiği görüldü.

Cenazeye Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ak Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Mustafa İsen, Recep Uncuoğlu ve yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Şehit Ömer Akkuş, Kaynarca ilçesinin son 5 ayda teröre verdiği 4'üncü şehit oldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!
Gündem
EYT Şart Değil! 1994-2008 Girişliler Erken Emeklilik Müjdesi!
Ekonomi
Kadınlara 10 yıl erken emeklilik fırsatı geliyor! 2000-2008 arası SGK girişi olanlar
Sağlık
Esrar Vücuttan Kaç Günde Çıkar?
Son Dakika
25 Mart Hava Durumu: 23 İlde Sarı Kod Uyarısı. Kar Bekleniyor.
Ekonomi
Dijital Vergi Dairesi Kullanımı Arttı: 2023'te 15 Milyondan Fazla İşlem Yapıldı!
Magazin
Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!
Gündem
Dünya Son 6 Yılın En Güçlü Güneş Fırtınasıyla Sarsıldı!
Gündem
Türkiye ve Dünyada En Uzun Oruç ve En Kısa Oruç Tutan Yerler
Son Dakika
Yalova'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde de Hissedildi