Kategoriler

GÜNCEL SON DAKİKA - HABER - SPOR - MAGAZİN - TEKNOLOJİ

Osmaniye'de flaş üniformalı isyan ! Erdoğan'ın gönderdiği çelenk paramparça!

Osmaniye bugün 220. şehidi Yüzbaşı Ali Alkan'ı göz yaşlarıyla uğurladı. Cenazede şehidin yarbay ağabeyinin isyanı vardı.

ŞIRNAK'ın Beytüşşebap İlçesi'nde cuma gecesi Ayvalık Jandarma Karakolu'na roketatar ve otomatik silahlarla saldıran PKK'lı teröristlerle kahramanca çatışıp şehit olan Yüzbaşı Ali Alkan, memleketi Osmaniye'de 15 bin kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı. 

Törene katılan protokol üyeleri ve askeri yetkililer, şehidin babası  Hasan, ağabeyleri Jandarma Yarbay Mehmet Alkan ile Astsubay Başçavuş Mustafa  Alkan'a taziye dileklerini iletti. Şehidin ağabeyi Jandarma Yarbay Alkan, törene  üniformasıyla katıldı.

Kardeşinin tabutunu bir dakika olsun boş bırakmayan ve cenazeye üniforması ile katılan Yarbay Mehmet Alkan "Buradaki vatan evladı daha 32 yaşında. Vatanına, sevdiklerine doyamadı. Bunun katili kim? Bunun sebebi kim? Düne kadar çözüm diyenler ne oldu da sonradan savaş diyor"

''Zırhlı Arabaya Binme, Git Şehit Ol! ''

1500 polisin görev yaptığı  cenazede askerler tarafından omuzlara alınan şehit Yüzbaşı Ali Alkan'ın tabutu taşınırken ağabeyi Yarbay Mehmet Alkan bu kez , "Saraylarda 30 tane korumayla gezip, zırhlı arabalara binip 'Şehit olmak istiyorum' diye bir şey yok. Git o zaman oraya git" diye haykırdı. Güçlükle sakinleştirilen şehit ağabeyi Yarbay Mehmet Alkan, cenazenin defnedileceği mezarlığa polis otosunda gitti.






Erdoğan'ın Gönderdiği Çelenk Parçalandı ! 

Bu arada cenaze namazına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına gönderilen çelenk de cenazeye katılanlar tarafından parçalandı. Yurttaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tepki göstererek, kendi çocuklarını savaşmaya göndermesini istedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!
Gündem
EYT Şart Değil! 1994-2008 Girişliler Erken Emeklilik Müjdesi!
Ekonomi
Kadınlara 10 yıl erken emeklilik fırsatı geliyor! 2000-2008 arası SGK girişi olanlar
Sağlık
Esrar Vücuttan Kaç Günde Çıkar?
Son Dakika
25 Mart Hava Durumu: 23 İlde Sarı Kod Uyarısı. Kar Bekleniyor.
Ekonomi
Dijital Vergi Dairesi Kullanımı Arttı: 2023'te 15 Milyondan Fazla İşlem Yapıldı!
Magazin
Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!
Gündem
Dünya Son 6 Yılın En Güçlü Güneş Fırtınasıyla Sarsıldı!
Gündem
Türkiye ve Dünyada En Uzun Oruç ve En Kısa Oruç Tutan Yerler
Son Dakika
Yalova'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde de Hissedildi