Kategoriler

GÜNCEL SON DAKİKA - HABER - SPOR - MAGAZİN - TEKNOLOJİ

Pompalı tüfekli genç restoranda dehşet saçtı!

Trabzon'da yaşanan olayda pompalı tüfekle restorana giren bir zanlı etrafa rast gele ateş açtıktan 1 saat sonra ikna edilebildi.

Trabzon'da yaşanan olayda pompalı tüfekle restorana giren bir zanlı etrafa rast gele ateş açmaya başlatınca bir anda içeridekiler panik halinde kaçışmaya başladı. Bunu yapan gencin yangında eşi ve çocuğunu kaybettiği ve bu yüzden psikolojisinin bozuk olduğu öğrenildi.

Trabzon'da Uzunsokak caddesinde elinde pompalı tüfekle bir restorana giren ve etrafa rast gele ateş açan zanlı 1 saat boyunca korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Genç ikna edildikten sonra eylemine son vererek teslim oldu.

3-4 katlı kahvaltı, döner ve simit satan bir restorana elinde pompalı tüfekle giren zanlı iş yerinin 2. katındaki balkondan bağırmaya ve rastgele ateş etmeye başladı. Genç, ardından telefonla konuşmaya başlarken, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak caddeyi yaya ulaşımına kapattı.

Dehşet Saçtı

Son olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şahsı ikna etmek için devreye girerken, olayla ilgili görevlendirilen bakanlık danışmanlarından Ali Faik Hacıoğlu genci 1 saatin sonunda ikna ederek binadan inmesini sağladı. Genç, bindirildiği araçla bölgeden uzaklaştırılırken gencin geçtiğimiz yıl Kasım ayında Tonya'da yanan evinde eşi ve çocuğunu kaybettikten sonra psikolojisinin bozulduğu, yangında kendisinin de zarar gördüğü için hastaneden çalışamaz raporu almaya çalıştığı ancak alamaması üzerine yaşadığı sorunlar nedeniyle eylem yaptığı öğrenildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!
Gündem
EYT Şart Değil! 1994-2008 Girişliler Erken Emeklilik Müjdesi!
Ekonomi
Kadınlara 10 yıl erken emeklilik fırsatı geliyor! 2000-2008 arası SGK girişi olanlar
Sağlık
Esrar Vücuttan Kaç Günde Çıkar?
Son Dakika
25 Mart Hava Durumu: 23 İlde Sarı Kod Uyarısı. Kar Bekleniyor.
Ekonomi
Dijital Vergi Dairesi Kullanımı Arttı: 2023'te 15 Milyondan Fazla İşlem Yapıldı!
Magazin
Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!
Gündem
Dünya Son 6 Yılın En Güçlü Güneş Fırtınasıyla Sarsıldı!
Gündem
Türkiye ve Dünyada En Uzun Oruç ve En Kısa Oruç Tutan Yerler
Son Dakika
Yalova'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde de Hissedildi