Kategoriler

GÜNCEL SON DAKİKA - HABER - SPOR - MAGAZİN - TEKNOLOJİ

Son Dakika : Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde emniyetten açıklama geldi !

Ünlü Sunucu Ece Erken'in eşi olan ve Beşiktaş'ın eski bir yöneticisi olan AVK. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam etmekte. Şafak Mahmutyazıcıoğlu Saldırısına dair çok çarpıcı ayrıntılar İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün çalışmaları devam etmekte. Gözaltıların yapıldığı olaya dair yoğun takibatın sürdüğü bildirilirken, cinayete dair bazı son dakika detayları daha ortaya çıktı. İşte SABAH'ın derlediği Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin son dakika gelişmeleri:

Ünlü Sunucu Ece Erken'in eşi olan ve Beşiktaş'ın eski bir yöneticisi olan AVK. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam etmekte. Şafak Mahmutyazıcıoğlu Saldırısına dair çok çarpıcı ayrıntılar İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün çalışmaları devam etmekte. Arka arkaya Gözaltıların yapıldığı olaya dair yoğun takibatın sürdüğü bildirildi. Saldırıya dair bazı son dakika detayları daha ortaya çıkmıştır.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti ile ilgili son gelişmeler ise şu şekilde.

Bakırköy balıkçılar çarşısında Dün gece saat 00:30 sıralarında olay meydana gelmişti. Ünlü sunucu ece erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıya uğramış ve hayatını kaybetmişti. Aynı zamanda Murat bilmez ise yaralanmıştı. Bunun üzerine polis ekipleri çok hızlı bir çalışma yürüterek 6 kişi hakkında tutuklama kararı çıkarttı.

Bu kararın ardından 2 kişi tutuklandı. 

Polis tarafından göz altına kişilerin Uğur can bilge ile Gökhan karakan olduğu belirtildi.   Aranan , Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman'ı yakalamak için çalışmaların son hızla sürdüğü belirtildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!
Gündem
EYT Şart Değil! 1994-2008 Girişliler Erken Emeklilik Müjdesi!
Ekonomi
Kadınlara 10 yıl erken emeklilik fırsatı geliyor! 2000-2008 arası SGK girişi olanlar
Sağlık
Esrar Vücuttan Kaç Günde Çıkar?
Son Dakika
25 Mart Hava Durumu: 23 İlde Sarı Kod Uyarısı. Kar Bekleniyor.
Ekonomi
Dijital Vergi Dairesi Kullanımı Arttı: 2023'te 15 Milyondan Fazla İşlem Yapıldı!
Magazin
Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!
Gündem
Dünya Son 6 Yılın En Güçlü Güneş Fırtınasıyla Sarsıldı!
Gündem
Türkiye ve Dünyada En Uzun Oruç ve En Kısa Oruç Tutan Yerler
Son Dakika
Yalova'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde de Hissedildi