Kategoriler

GÜNCEL SON DAKİKA - HABER - SPOR - MAGAZİN - TEKNOLOJİ

Mr.Robot 1.sezon 10.bölüm izle , Mr.Robot oyuncuları kimdir?

USA Network kanalında yayınlanan MR.Robot dizisi ilk bölümünden itibaren herkesin bir sonraki bölümü merakla beklemesine neden oldu. Peki Bir Mr Robot'un konusu ne? Başrol oyuncuları kimler? Hepsi www.orghaber.com.tr'de... En çok izlenilen diziler arasına giren Mr.Robot'un 1.sezon 10.bölümünün fragmanını sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

USA Network kanalında yayınlanan MR.Robot dizisi ilk bölümünden itibaren herkesin bir sonraki bölümü merakla beklemesine neden oldu. Peki Bir Mr Robot'un konusu ne? Başrol oyuncuları kimler? Hepsi www.orghaber.com.tr'de... En çok izlenilen diziler arasına giren Mr.Robot'un 1.sezon 10.bölümünün fragmanını sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz.

USA Network kanalında yayınlandığı günden bu yana birçok izleyiciği kendine çeken dizinin yönetmenliğini Niels Arden Oplev senaristliğini Sam Esmail yapıyor. İlk sezonu 10 bölüm sürecek olan dizide Eliot karakterine Rami Malek (24, The Pasific), gizli hacker grubunun liderine Christian Slater (Mind Games, Breaking In) hayat verecek. MR. ROBOT, gündüzleri siber güvenlik mühendisi olarak çalışırken geceleri kanunsuz bir hacker olan Elliot adındaki antisosyal genç bir programcıyı merkezine koyuyor. Bir gün, gizli bir hacker grubu liderinin kendine çeşitli çok uluslu şirketleri çökertmesinde yardım etmesi için iş teklifi aldığında yol ayrımına düşüyor. Çünkü bu adamın Elliot’u bu kadar çok istemesinin nedenlerinden biri çalıştığı şirketteki konumudur.

Mr.Robot 1.sezon 10.bölüm fragmanı için tıklayınız

Mr.Robot dizisinin konusu nedir?

MR. ROBOT, gündüzleri siber güvenlik mühendisi olarak çalışırken geceleri kanunsuz bir hacker olan Elliot adındaki antisosyal genç bir programcıyı merkezine koyuyor.
Bir gün, gizli bir hacker grubu liderinin kendine çeşitli çok uluslu şirketleri çökertmesinde yardım etmesi için iş teklifi aldığında yol ayrımına düşüyor. Çünkü bu adamın Elliot’u bu kadar çok istemesinin nedenlerden biri çalıştığı şirketteki konumu.

Mr.Robot başrol oyuncuları kimlerdir?

Oyuncular                          
  • Rami Malek
  • Christian Slater
  • Portia Doubleday
  • Carly Chaikin
  • Gloria Reuben
Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!
Gündem
EYT Şart Değil! 1994-2008 Girişliler Erken Emeklilik Müjdesi!
Ekonomi
Kadınlara 10 yıl erken emeklilik fırsatı geliyor! 2000-2008 arası SGK girişi olanlar
Sağlık
Esrar Vücuttan Kaç Günde Çıkar?
Son Dakika
25 Mart Hava Durumu: 23 İlde Sarı Kod Uyarısı. Kar Bekleniyor.
Ekonomi
Dijital Vergi Dairesi Kullanımı Arttı: 2023'te 15 Milyondan Fazla İşlem Yapıldı!
Magazin
Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!
Gündem
Dünya Son 6 Yılın En Güçlü Güneş Fırtınasıyla Sarsıldı!
Gündem
Türkiye ve Dünyada En Uzun Oruç ve En Kısa Oruç Tutan Yerler
Son Dakika
Yalova'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde de Hissedildi