Kategoriler

GÜNCEL SON DAKİKA - HABER - SPOR - MAGAZİN - TEKNOLOJİ

Aziz 5. bölüm full izle! Aziz 5. son bölüm tek parça youtube

Aziz 5. bölüm full izlemek isteyen dizi severler arayışa başladı. Cuma akşamlarında Show TV ekranlarında yayınlanan Aziz dizisi son bölümü tek parça olarak Youtube de.

Aziz 5. bölüm izlemek isteyenler için yayında. 3 Aralık 2021 Cuma akşamında Show TV ekranlarında yayınlanan Aziz son bölümünde; Aziz’in atölyeyi açması hür yaşamak isteyenlere umut olurken, karşı cephede derin bir korku yaratır.

Her şeye rağmen hayallerinin peşinden giden Aziz, yoluna taş koyanlara karşı beklenmedik bir hamle yapar. Dilruba ve Adem cephesinde sular bir türlü durulmaz.

Efnan’ın bildiği sırra ulaşmak isteyen Pierre, ona Aziz’in aşkını vaat eden şaşırtıcı bir teklif sunar. Ümitleri yeşeren Efnan Aziz’in kalbini kazanabilecek mi yoksa er ya da geç bu sevdadan vaz mı geçecektir.

AZİZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aziz’in Efnan ile evleneceğinin duyulması Payidar konağında şaşkınlık ve gerilim yaratır. Nigar Hala ve Maksude yeni gelin namzetlerini tanımak için çiftliğe gitmeye karar verir. Atölyesini açmak için kolları sıvayan Aziz’i ise zorlu bir yolculuk beklemektedir. Fransız’ların koyduğu şart yerine gelecek mi, yoksa atölyeyi açmak bir hayal mi olacaktır?
 
Üstelik Aziz’e yardım ettikleri için evlerinden atılmakla karşı karşıya kalan işçilerin tek umudu yine Aziz’dir. Adem, babasının sakladığı büyük sırra bir ulaşır. Ancak ikilemde kalmıştır. Bu sırrı babasına karşı kullanıp Dilruba ile evlenmek mi, yoksa hakkı olanı Aziz’e vermek mi? Öte yanda Efnan’la yolu kesişen Pierre de oğlunun cinayeti ile ilgili önemli bir bilgiye sahip olur.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!
Gündem
EYT Şart Değil! 1994-2008 Girişliler Erken Emeklilik Müjdesi!
Ekonomi
Kadınlara 10 yıl erken emeklilik fırsatı geliyor! 2000-2008 arası SGK girişi olanlar
Sağlık
Esrar Vücuttan Kaç Günde Çıkar?
Son Dakika
25 Mart Hava Durumu: 23 İlde Sarı Kod Uyarısı. Kar Bekleniyor.
Ekonomi
Dijital Vergi Dairesi Kullanımı Arttı: 2023'te 15 Milyondan Fazla İşlem Yapıldı!
Magazin
Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!
Gündem
Dünya Son 6 Yılın En Güçlü Güneş Fırtınasıyla Sarsıldı!
Gündem
Türkiye ve Dünyada En Uzun Oruç ve En Kısa Oruç Tutan Yerler
Son Dakika
Yalova'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde de Hissedildi