Kategoriler

GÜNCEL SON DAKİKA - HABER - SPOR - MAGAZİN - TEKNOLOJİ

İbrahim Erkal öldü mü? Son sağlık durumu açıklandı! İşte umutları yıkan son dakika bilgileri

İbrahim Erkal! Türkiye'nin sevilen sanatçısı, geçirdiği bir beyin kanaması sonucu hastaneye kaldırılmıştı. Peki İbrahim Erkal öldü mü, son sağlık durumu nedir son dakika tüm ayrıntılar burada...

Sosyal medya ve bazı internet sitelerinde ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın öldüğü yönünde iddialar ortaya atılsa da bu iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. İbrahim Erkal son sağlık durumu hakkında bugün yeni bir açıklama geldi.

Hatırlanacağı üzere ünlü sanatçı geçirdiği bir beyin kanaması sonucu hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakım ünitesine alınmıştı. Erkal'ın yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam ederken bugün gelen yeni bir haber tüm hayranlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

Emniyet güçleri Erkal'ın saldırı sonucu beyin kanaması geçirdiği yönündeki iddialar üzerine dosyayı cinayet masası almış ve incelemişti. Ancak cinayet masası tarafından yapılan açıklamada ünlü sanatçı İbrahim Erkal'ın saldırıya veya herhangi bir darp izine rastlanmadığına ilişkin açıklama yapmış fakat dosyayı daha da derinleştireceğini kaydetmişti.

Erkal otoparkta baygın halde bulunmuştu. Bunun üzerine incelemelerini yoğunlaştıran İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı cinayet büro amirliği dosyayı derinleştirme kararı aldı. Kameralarla izlenen otoparkta Erkal'ın görüntülerini izleyen polis herhangi olumsuz bir durumla karşılaşmadı.

PEKİ ERKAL'IN SON SAĞLIK DURUMU NE

Hastanede yaşam savaşı veren ünlü sanatçı İbrahim Erkal öldü iddiaları tamamen yalanlanırken bugün gelen son haber hayranlarını ve sevenlerini üzdü. Hastane tarafından yapılan açıklamada ünlü sanatçının herhangi bir yaşam belirtisinin olmadığı kaydedilirken beynindeki kanamanın durdurulduğu ancak ödemin devam ettiği ve ünlü sanatçının hiç bir yaşam belirtisi vermediği kaydedildi. Ayrıca yapılan açıklamada kalbinin makinaya bağlı olduğu kaydedilen sanatçının tedavisinin devam ettiği vurgulandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!
Gündem
EYT Şart Değil! 1994-2008 Girişliler Erken Emeklilik Müjdesi!
Ekonomi
Kadınlara 10 yıl erken emeklilik fırsatı geliyor! 2000-2008 arası SGK girişi olanlar
Sağlık
Esrar Vücuttan Kaç Günde Çıkar?
Son Dakika
25 Mart Hava Durumu: 23 İlde Sarı Kod Uyarısı. Kar Bekleniyor.
Ekonomi
Dijital Vergi Dairesi Kullanımı Arttı: 2023'te 15 Milyondan Fazla İşlem Yapıldı!
Magazin
Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!
Gündem
Dünya Son 6 Yılın En Güçlü Güneş Fırtınasıyla Sarsıldı!
Gündem
Türkiye ve Dünyada En Uzun Oruç ve En Kısa Oruç Tutan Yerler
Son Dakika
Yalova'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde de Hissedildi