Kategoriler

GÜNCEL SON DAKİKA - HABER - SPOR - MAGAZİN - TEKNOLOJİ

Kısmetse olur tüyoları - 1 ocakda kim elendi ? Kim 1 inci oldu ?

Kanal D'nin Sevilen evlendirme yarışması ve programı olan Kısmetse olur hakkında internette tüyolar dolaşmaya devam ediyor. İşte Kısmetse Olur 1 ocak Tüyoları. Kim elendi ve kim birinci oldu.

Kanal D nin sevilen yarışma programı ve evlendirme programı olarakda bilinen KISMETSE OLUR programının 1 ocak çekimleri tamamlanmış. Tüyolar internete düşmeye devam ediyor. Gelen bilgiler arasında Kimlerin elendiği ve kimlerin birinci oldukları yer almaktadır.

Kısmetse olur 1 ocak Kim elendi ? Kim birinci Oldu ?

Kısmetse olur evinde herkesi ters köşe olarak yatıran sonuçlar yer aldı. 22 Aralıkta yapılmış olan kısmetse olur çekimlerinde çok farklı isimler elendi ve çok farklı isimler bu sefer birinci oldu. Şaşırtıcı taraf ise GÖKHAN ile RABİA'nın arası devamlı sorunlar içerisinde iken en çok beğenilen erkeğin Gökhan olması oldukça farklı ve oldukça şaşırtıcı geldi. Bu karar ev halkı tarafında garip ve şaşırtıcı bir şekilde karşılandı. Bir önceki hafta konuşmaları arasında oldukça haklı sözler söyleyen Gökhan'ın birinciliğie bu konuşmalarının taşıdığı gelen haberler arasında.

Kısmetse olur programı tam yılbaşına denk geldiği için 1 ocakta yayınlanması gereken program 2 ocakda KANAL D ekranlarında yer alacak. Haftanın birincileri de 1 ocakta yayınlanacak bölüm ile izleyicelere paylaşımlarda bulunulmuş olacak. Bir yandanda adnan ve didem aşkı sağlıklı bir şekilde devam ederken, didem her türlü yapıcılık yapmaya çalışırken adnan yine birşeyler bulup didemi kızdırmayı başaracak.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!
Gündem
EYT Şart Değil! 1994-2008 Girişliler Erken Emeklilik Müjdesi!
Ekonomi
Kadınlara 10 yıl erken emeklilik fırsatı geliyor! 2000-2008 arası SGK girişi olanlar
Sağlık
Esrar Vücuttan Kaç Günde Çıkar?
Son Dakika
25 Mart Hava Durumu: 23 İlde Sarı Kod Uyarısı. Kar Bekleniyor.
Ekonomi
Dijital Vergi Dairesi Kullanımı Arttı: 2023'te 15 Milyondan Fazla İşlem Yapıldı!
Magazin
Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!
Gündem
Dünya Son 6 Yılın En Güçlü Güneş Fırtınasıyla Sarsıldı!
Gündem
Türkiye ve Dünyada En Uzun Oruç ve En Kısa Oruç Tutan Yerler
Son Dakika
Yalova'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde de Hissedildi