Kategoriler

GÜNCEL SON DAKİKA - HABER - SPOR - MAGAZİN - TEKNOLOJİ

Şeyma Subaşı'nın sevgilisinin Şevval Şahin'in erkek arkadaşını dövdürdü iddiası!

Bir dönem çok iyi iki arkadaş olan Şevval Şahin ile Şeyma Subaşı arasındaki gerginlik magazin gündeminde yer aldı. Şeyma Subaşı'nın Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ve arkadaşlarının Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral'a saldırdığı iddia edildi.

Sosyal medya paylaşımları ile olay yaratan Şeyma Subaşı’nın yakın arkadaşı olan manken Şevval Şahin ile olan dostluğunun bittiği iddia edildi. Subaşı'nın Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi’nin arkadaşlarıyla birlikte Şevval Şahin'in sevgilisi Yiğit Marcus Aral'a saldırdığı söylendi.

Şeyma Subaşı-Şevval Şahin ikilisiyle ilgili bu konu gündemdeyken karşılıklı paylaşımlar da merak uyandırdı. 22 yaşında 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, spor yaparken çektiği videolarını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşmaya başladı. Şahin'in ardından Subaşı da sosyal medya hesaplarından bir videoyu takipçilerinin beğenisine sundu.

Subaşı, "Arkadaşlar herkes spor videoları paylaşmaya başladı. Videoların çoğunda hareketler hep yanlış. Hocanız ya da profesyonel Youtube videolarını izleyerek yapın sporlarınızı bence" yazan Subaşı'nın bu yorumuyla eski arkadaşı Şevval Şahin'e gönderme yaptığı iddia edildi.

Şahin de bu paylaşıma cevap olarak, "Eğer beni engellediysen ve hala bu yazıyı okuyorsan yardım al" diyerek yanıt verdi.

Yiğit Marcus Aral da önce Şevval Şahin'le yemek yiyen Sabancıların torunu Kerem Kamışlı'yı sandalyeyle birlikte denize atmıştı. Daha sonra ise Kerem Kamışlı'nın Marcus Aral'ı dövdürdüğü iddia edilmişti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!
Gündem
EYT Şart Değil! 1994-2008 Girişliler Erken Emeklilik Müjdesi!
Ekonomi
Kadınlara 10 yıl erken emeklilik fırsatı geliyor! 2000-2008 arası SGK girişi olanlar
Sağlık
Esrar Vücuttan Kaç Günde Çıkar?
Son Dakika
25 Mart Hava Durumu: 23 İlde Sarı Kod Uyarısı. Kar Bekleniyor.
Ekonomi
Dijital Vergi Dairesi Kullanımı Arttı: 2023'te 15 Milyondan Fazla İşlem Yapıldı!
Magazin
Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!
Gündem
Dünya Son 6 Yılın En Güçlü Güneş Fırtınasıyla Sarsıldı!
Gündem
Türkiye ve Dünyada En Uzun Oruç ve En Kısa Oruç Tutan Yerler
Son Dakika
Yalova'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde de Hissedildi