Kategoriler

GÜNCEL SON DAKİKA - HABER - SPOR - MAGAZİN - TEKNOLOJİ

Diriliş Ertuğrul Hayme Ana ile Halime Hatun ölecek mi

TRT 1 ekranlarının efsane dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde Hayme Ana ile Halime Hatun'un ölecekleri iddia edildi. Diriliş Ertuğrul dizisi bitiyor mu final mi yapıyor?

Bu hafta yeni bölümü yayınlanmayan ve final yapacağı iddiaları ortada dolaşan Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölüm fragmanında Hayme Ana ile Halime Hatun'un ölecekleri konu alınıyor.

TRT'nin efsane dizileri arasında gösterilen Diriliş Ertuğrul'un 26 Nisan Çarşamba günü yayınlanması beklenen bölümü, yaşanan yoğunluk nedeniyle, 3 Mayıs Çarşamba gününe ertelendiği belirtilmişti.

3 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak olan Diriliş Ertuğrul'un 86. bölümünün fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Ertuğrul'un azılı düşmanı olan Ural, obayı basıp, Hayme Ana ve Halime Hatun'u başını vurmaları için adamlarına emir veriyor.

HAYMA ANA İLE HALİME HATUN ÖLECEK Mİ?

Hayme Ana ise "Oğlun nerede? Gelsin de kurtarsın seni!" diyen Ural'a "Şehadet bizim için şereftir!" yanıtını veriyor. Tüm nefesler tutuldu, gözler 86'ncı bölüme çevrildi. Herkes "Hayme Ana ve Halime Hatun kurtulacak mı?" sorusunun cevabını arıyor.

Hayme Ana / Hülya Darcan

Boy Veren Ve Kayı’Yı Bir Arada Tutan Mayadır Hayme Ana. Hayme, Oğlu Ertuğrul’Un Yolculuğunda, Ona Dualarıyla Eşlik Eden Eli Öpülesi Kadındır. Ertuğrul’A Canı Gönülden İnanan Hayme Ana, Tehlike Anlarında Önemli Kararların Verilmesinde Etkin Rol Oynayacaktır. İdareci Yönü Sayesinde Meydana Gelen Her Türlü Ayrışmayı Engelleyebilir. Sabırlı Ve Kanaatkâr Yapısıyla Türk Kadınının Yaşayan Örneğidir. Obanın Selameti Ve Evlatlarının İyiliği İçin Eline Kılıç Almaktan Da Çekinmeyen Hayme Ana, Beylerin Yokluğunda Obayı Yönetebilecek Kadar Siyasi Ve İdari Bir Zekâya Sahiptir.

Halime Hatun / Esra Bilgiç

Kaçak Bir Türkmen Şehzadesinin Dünya Güzeli Kızıdır. Selçuklu Sarayında Yetişmiştir. Fedakâr, Anlayışlı Ve Vakur Bir Kız Olan Halime, Sabrı Ve Zekâsı Sayesinde Birçok Problemin Üstesinden Gelir. Liyakatli Ve Çalışkan Olması En Belirgin Özellikleri Arasındadır. Yardımsever Ve Paylaşımcı Yapısı Ona Her Ortamda Dost Ve Düşmanlar Kazandırır…

Yorumlar

Daha Fazla Haber
Gündem
Esenyurt'ta Yaşlı Kadına Taciz: Meydan Dayağı Yaşandı!
Gündem
EYT Şart Değil! 1994-2008 Girişliler Erken Emeklilik Müjdesi!
Ekonomi
Kadınlara 10 yıl erken emeklilik fırsatı geliyor! 2000-2008 arası SGK girişi olanlar
Sağlık
Esrar Vücuttan Kaç Günde Çıkar?
Son Dakika
25 Mart Hava Durumu: 23 İlde Sarı Kod Uyarısı. Kar Bekleniyor.
Ekonomi
Dijital Vergi Dairesi Kullanımı Arttı: 2023'te 15 Milyondan Fazla İşlem Yapıldı!
Magazin
Hudutsuz Sevda 25. Bölüm: Gizli Düşman ve Heyecan Dolu Dakikalar!
Gündem
Dünya Son 6 Yılın En Güçlü Güneş Fırtınasıyla Sarsıldı!
Gündem
Türkiye ve Dünyada En Uzun Oruç ve En Kısa Oruç Tutan Yerler
Son Dakika
Yalova'da 3,5 Büyüklüğünde Deprem: İstanbul ve Çevre İllerde de Hissedildi